Maak je eigen ramen met de Saitaku Ramen kit.
Thuisleven.com > Lifestyle > Eten en drinken > Maak je eigen ramen met de Saitaku Ramen kit.

Maak je eigen ramen met de Saitaku Ramen kit.

De Saitaku ramen kit bevat alles wat je nodig hebt om thuis heerlijke ramen noedel soep te maken. Geniet van de authentiek Japanse smaak van hartverwarmende ramen.

Saitaku Ramen kit.

Met de Saitaku Ramen kit maak jij in een handomdraai een heerlijke soep voor 2 personen (of 4 kleinere porties). Een pakket bevat noedels, soep met miso smaak, zeewier-sesam mix en eetstokjes. Je moet nog zelf zorgen voor eieren, groenten, vis/vlees/vega, en toppings naar keuze.

Extra handig: De noedels in de kit zijn voorgekookt voor optimaal gebruiksgemak, en hoeven niet in water gekookt te worden. Warm ze op in de bouillon en geniet van de stevige bite in een ramen soep met je favoriete groente en toppings.

Maak je eigen ramen met de Saitaku Ramen kit.

Maak je eigen soep.

Heerlijke Soep in 4 makkelijke stappen:

1. Doe voor één portie één zakje soepbasis en 250 ml heet water in een pan en meng goed.
2. Voeg groenten en vlees naar keuze toe en laat 2-3 minuten koken.
3. Voeg de noedels toe en laat nog 1 – 2 minuten sudderen.
4. Giet de soep in een kom en bestrooi met zeewier topping.

Maak je eigen ramen met de Saitaku Ramen kit.

Lees ook:

Eet jij wel eens soep als hoofdmaaltijd?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Geverifieerd door ExactMetrics