Luville Adventskalender

Leef toe naar de kerstdagen met deze adventskalender uit de collectie van Luville. In december mag je elke dag weer een vakje openen en komt er een leuke verrassing uit. Zo worden ook de dagen voor de kerst al een feestje!
Let op! De inhoud van de Luville Adventskalender wordt in dit artikel gedeeld onder “SPOILER – inhoud”.

Verkrijgbaarheid Luville Adventskalender

Luville adventskalender

SPOILER – inhoud

De adventskalender bestaat uit 25 doosjes, waarvan doosje 25 leeg is. De inhoud van de andere doosjes zijn: 2 bolbomen, 4 kleine bomen, 4 grote bomen, een versiere Kerstboom, 1 klok, 1 lantaarn, 1 hek, 1 bankje, 2 kinderen, 3 volwassenen, 1 kindje met sneeuwpop, de Kerstman, een rendier en een hond.

Tevens bestaat de adventskalender uit een vouwdoos waarmee je een prachtig tafereel op kunt bouwen. Zie foto’s.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

21 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics