Selecteer een pagina

Sinds het zomerlezen met de VakantieBieb lees ik wat vaker digitaal. Dan lees ik in onze Facebookgroep ‘Tips en Acties van Thuisleven’ dat de Luisterbieb onderdeel van de bibliotheek een leuk cadeautje voor ons heeft speciaal voor de thuisblijvers.

Luisterbieb

Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Download de gratis applicatie voor tablet of smartphone. Moet of wil je de komende tijd binnen blijven? We hebben nu een extra selectie mooie luisterboeken toegevoegd. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Veel luisterplezier! Je vindt ze in de LuisterBieb-app. Een cadeautje van de Bibliotheek waar je direct van kunt genieten. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Wie lid is van de Bibliotheek krijgt toegang tot nog veel meer titels. Titels met een (g) zijn gratis titels, die iedereen kan luisteren. Er zijn t/m 10 mei 2020 extra luistertitels toegevoegd.

Meer leuke cadeautjes van de bibliotheek

Mag ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de jonge kinderen en hun ouders te wijzen op het gratis BoekStart koffertje.

Lees ook:

Welke titel wil jij graag luisteren?

Afbeelding: Pixabay

Geverifieerd door ExactMetrics