Thuisleven.com
Gratis BoekStart koffertje
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Gratis BoekStart koffertje

Gratis BoekStart koffertje

Toen mijn zoontje 3 maanden oud werd kreeg ik via het consultatiebureau een ophaalkaart voor een gratis BoekStart koffertje. De bibliotheek zit in hetzelfde gebouw dus ik ben direct langs gegaan. BoekStart is een programma om kinderen van 0 tot 4 jaar te stimuleren om (voor) te lezen.

BoekStart

In de bibliotheek kreeg ik een super leuk knal oranje koffertje met daarin twee hele leuke boekjes, een flyer met uitleg over BoekStart en een boekenlegger. Helemaal GRATIS. Bovendien kon ik gelijk een abonnement bij de bibliotheek afsluiten voor hem. Ook hier zitten geen kosten aan verbonden en mag hij boekjes mee naar huis nemen die speciaal voor zijn leeftijd geschikt zijn.

Inhoud van het BoekStart koffertje

De inhoud van de BoekStart koffertje veranderd regelmatig. Op de website is de inhoud van eerdere edities terug te vinden. In mijn koffertje zat een zacht voel boekje “Gonnie gaat op stap” en het boekje “Daar gaan we”. Mijn mannetje vindt het vooral leuk om te spelen met het zachte boekje en plaatjes aan te wijzen. Het andere boekje zit hij gefascineerd naar mama te kijken die liedjes zingt uit het boekje.

Waardebon

Download de waardebon.

Aanbod baby-boekjes in de bibliotheek.

Gratis BoekStart koffertje

Het aanbod baby-boekjes in de bibliotheek heeft mij verrast. Zo zijn er bad-boekjes, zachte stoffen boekjes (die door de bibliotheek gewassen worden), boeken met handpoppen en leuke plaatjesboeken. Ook is er wat speelgoed aanwezig in de BoekStart hoek, een stoel voor moeders en natuurlijk mag de boekenbeer niet ontbreken.

**per bibliotheek die deelneemt aan boekstart is het aanbod of indeling van de boekstart-hoek verschillend

Op de website van BoekStart is meer informatie te vinden en kun je ook de deelnemende bibliotheken opzoeken. Vanaf de geboorte van jouw kindje totdat hij of zij ongeveer 1,5 jaar is, kun je het gratis BoekStartkoffertje ophalen. De waardebon krijg je van de gemeente of het consultatiebureau, of is te downloaden vanaf de website. Ga met de bon naar de dichtstbijzijnde Bibliotheek, schrijf hem of haar in en ontvang het koffertje cadeau.

Lees ook:

Heb jij al kennis gemaakt met Boekstart?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Met dit artikel mijn schoonzus getipt die een kleintje heeft. Deze actie loopt nog steeds, misschien deze actie weer eens in de schijnwerpers zetten? Er zullen veel mensen zijn die wat aan deze leuke actie hebben.

  • Wij hebben al 2x kennis mogen maken met boekstart. Altijd leuk! Wij hadden er ook nog een knisperboekje in zitten van Dikkie Dik. Die knisperboekjes doen het ook altijd goed. Veel leesplezier samen!

  • Superleuk hè! Mijn zoontje heeft deze 2 boekjes ook 🙂 Gonnie wordt hier ook regelmatig gepakt en ‘gelezen’ door hem 🙂
    En in het koffertje van mijn dochtertje zit nu een kleurboekje, kleurpotloodjes en wat andere kleine dingen. De neemt ze altijd mee als we op pad gaan. Heeft ze wat te doen onderweg.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics