Selecteer een pagina

Alle pas geworden mama’s of moeders in wording opgelet! Louis Widmer heeft een crème ontwikkeld speciaal voor een effectieve behandeling tegen huidstriemen, ook wel striae. De specialistische, dermatologische formule helpt onder andere om de vorming van striemen te voorkomen. Tevens zorgt de crème ervoor dat het uiterlijk van reeds aanwezige huidstriemen, alsmede de algehele conditie van de lichaamshuid, zichtbaar verbetert.

Wat zijn huidstriemen?

Huidstriemen kun je tegen komen op de buik, dijen, billen en borsten. Meestal zijn het strepen op je lichaam die in het begin roodkleurig ogen. Daarna veranderd de rode kleur naar blauw en violet. Maanden later worden de huidstriemen ivoorkleurig en zodra je het water in gaat kun je nog de blauwe kleur zien. Huidstriemen krijg je door het snel uitrekken van de huid. Denk aan een zwangerschap, maar ook aan een groeispurt tijdens de puberteit. Ook bij een plotse gewichtstoename kunnen ze je lichaam ontsieren. Helaas gaan ze nooit meer weg en is het dan ook te proberen om de striemen te voorkomen.

Louis Widmer MamaDerm Crème tegen Striemen

De Louis Widmer MamaDerm Crème tegen Striemen heeft een zesvoudige werking. De crème vermindert en voorkomt huidstriemen, verzorgt en hydrateert de desbetreffende huidzones, verstevigt de lichaamshuid en maakt de huid elastischer, verzacht jeuk, verzacht huidirritaties en beschermt de huid tegen uitdroging. Op deze manier hoef je niet in te boeten op zwangerschap, groei en andere factoren die je lichaam plots kunnen veranderen.

Louis Widmer MamaDerm Crème tegen Striemen

Conclusie

Iets dat lekker ruikt en goed oogt smeer je makkelijk op je lichaam. Een merk dat je al een langere tijd kent en waar je heel erg tevreden over bent, weegt voor mij ook mee om een product wel of niet te kopen. Louis Widmer is een merk dat prominent in de kast staat. Hetzij voor de verzorging van de huid van de kinderen, hetzij voor mijn eigen verzorging. Maar ook als zonbescherming en tegenwoordig om de striemen die ik van de zwangerschappen heb overgehouden te verminderen en te versoepelen. Stiekem smeer ik het ook op de dichte wond na mijn operatie aan de enkel. De huid daar is vrij stroef. Van de fysiotherapeut heb ik geleerd dat een goede massage essentieel is voor een optimaal herstel. Of het werkt heb ik geen weet van, denk dat de resultaten daarvan ook niet echt te meten zijn. Wat ik wel merk is dat ik met plezier smeer en het product absoluut aanbeveel.

Lees ook:

Heb jij last (gehad) van striemen?

Geverifieerd door ExactMetrics