Little People, BIG DREAMS - Stephen Hawking.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Little People, BIG DREAMS – Stephen Hawking.

Little People, BIG DREAMS – Stephen Hawking.

De serie “Little People, BIG DREAMS” heeft zich gevestigd als een must-have collectie van boeken die de levensverhalen vertellen van opmerkelijke individuen. Deze serie is bedoeld voor zowel kinderen als volwassenen, en het laat zien hoe deze bijzondere mensen van dromen naar daadwerkelijke prestaties zijn gegaan. Een van de boeken in deze serie is gewijd aan de briljante wetenschapper Stephen Hawking. In dit blog zullen we ontdekken wat dit boek te bieden heeft en delen we mijn persoonlijke mening over dit inspirerende werk.

Little People, BIG DREAMS – Stephen Hawking.

Het boek “Little People, BIG DREAMS – Stephen Hawking” is onderdeel van de serie waarin kinderen en volwassenen de levensverhalen ontdekken van belangrijke personen uit verschillende vakgebieden. Dit boek in het bijzonder concentreert zich op het leven van Stephen Hawking, een briljante wetenschapper die een blijvende impact heeft gehad op de wereld van de natuurkunde. Het boek vertelt het verhaal van zijn nieuwsgierigheid als kind, zijn studie aan de prestigieuze universiteiten van Oxford en Cambridge, en zijn ontdekking van de Hawkingstraling, een baanbrekende wetenschappelijke vondst.

Het boek nodigt jonge lezers uit om na te denken over hun eigen dromen en doelen. Het toont aan dat nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen belangrijke eigenschappen zijn om te hebben, ongeacht de moeilijkheden die we onderweg kunnen tegenkomen. Het verhaal van Stephen Hawking is een bron van inspiratie voor zowel kinderen als volwassenen, en dit boek vangt zijn prestaties op een toegankelijke en betoverende manier.

Wat vinden wij ervan?

Het boek “Little People, BIG DREAMS – Stephen Hawking” is een prachtige toevoeging aan de serie “Little People, BIG DREAMS”. Het is geïllustreerd en geschreven op een manier die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. De auteur slaagt erin om complexe wetenschappelijke concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen, waardoor jonge kinderen geïnspireerd raken door het verhaal van Stephen Hawking. De kleurrijke illustraties brengen het verhaal tot leven en houden onze aandacht vast.

Informatie.

Little People, BIG DREAMS – Stephen Hawking.
Auteur: Maria Isabel Sánchez Vegara.
Illustraties: Matt Hunt.
Uitgever: De Vier Windstreken.
ISBN: 9789051169584.

Lees ook:

Heb jij al een boek van deze serie gelezen?

#samenwerking

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg commentaar toe

Geverifieerd door ExactMetrics