Les de dorst na een dagje werken met Fruitage By Rodenbach.
Thuisleven.com > Eten en drinken > Les de dorst na een dagje werken met Fruitage By Rodenbach.

Les de dorst na een dagje werken met Fruitage By Rodenbach.

Na een lange dag werken en onder de zomerzon zijn er maar weinig dingen die zo bevredigend zijn als het eerste slokje van een koud, verfrissend drankje. Het is het ultieme rustmomentje van de dag, een moment waarop je even kunt ontspannen en genieten. En als je op zoek bent naar een drankje dat perfect past bij deze behoefte, dan is Fruitage By Rodenbach precies wat je zoekt.

Fruitage By Rodenbach.

Fruitage By Rodenbach is een heerlijk fris fruitbier dat speciaal is gebrouwen met liefde, 100% natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Het is een smaakvolle combinatie van fruitige aroma’s en de kenmerkende kwaliteit van Rodenbach-bieren. Met zijn lichte en verfrissende karakter is Fruitage de ideale dorstlesser na een lange dag werken.

Wat vinden wij ervan?

Persoonlijk drink ik op dit moment nog geen alcohol, maar ermee op de foto gaan is natuurlijk geen probleem. Na het maken van de foto gaf ik het glas aan mijn vader. Na een dagje helpen om onze nieuwe blokhut op te bouwen, vond hij Fruitage By Rodenbach een geweldige keuze om zijn dorst te lessen. Hij vertelde: “Het heeft precies de juiste balans tussen fruitige smaken en het karakter van een goed gebrouwen bier. Het is niet te zoet, maar heeft wel die verfrissende en levendige tonen die je verlangt op een warme zomerdag. Het is een drankje dat je helpt om even te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf”.

Les de dorst na een dagje werken met Fruitage By Rodenbach.

Productinformatie:

Fruitage By Rodenbach is verkrijgbaar bij verschillende winkels, waaronder Albert Heijn, Jumbo en Crisp. Bij Albert Heijn kost een 4-pack €5,99, bij Jumbo €5,93 en bij Crisp is het los verkrijgbaar voor €1,59 per flesje. Het wordt aanbevolen om Fruitage te schenken in een uniek aperitiefglas, samen met ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt. Dit zorgt voor de perfecte serve en versterkt de verfrissende ervaring nog meer. Met een alcoholpercentage van slechts 3,9% is Fruitage ook een uitstekend alternatief voor cocktails.

Lees ook:

Welk drankje geeft jou het ultieme rustmomentje na een dag werken?

#fruitagebyrodenbach #verfrissend #fruitbier

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics