Selecteer een pagina

De meeste mensen die bij ons binnen stappen, kijken toch wel even rond. We hebben een redelijk strak interieur dat ontzettend warm is aangekleed door de juiste kleurencombinaties. Zo staat er een ovale eettafel, met een olijfgroene leren bank en 3 leren stoelen, in dezelfde kleur als de bank, als eye-catcher in de eetkamer. In de woonkamer hebben we een witte designer leren bank staan, de meubels door de hele onder verdieping zijn strak en wit en hebben een notenhouten kleur, die zelfde kleur komt terug in de ovale eettafel. Groene planten sieren de boel. We hebben een houten vloer en bij de woonkamer ligt een wit hoogpolig vloerkleed. Een bijzondere combinatie die schijnbaar wat bekijks trekt bij onze visite. Waarschijnlijk ook omdat we vier kinderen in hebben en je haast geen speelgoed beneden ziet.

Rieten dekenkist

In de woonkamer staat een rieten dekenkist, hierin zitten wat dekentjes en speelgoed van de kinderen (een rieten mand zal net zo mooi zijn en iets compacter mocht de ruimte niet daar zijn voor een dekenkist). Zo hebben ze altijd wat bij de hand maar ligt er niks in de woonkamer waar wij onrustig van worden als we aan het werk zijn. Al het andere speelgoed staat op hun slaapkamers waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Afijn de rietenmand heeft een warme uitstraling tegen de grijze muur en knalt er dus ook weer lekker uit, dankzij de houten kleuren past hij ook prachtig bij de meubels, de vloer en de tafel. Toch is het een andere kleur echter omdat het een rietenmand is het een geheel ander object dan de strakke meubels en daardoor mag de kleur ook anders zijn.

Riet staat overal

Doordat riet anders is dan houten meubels past het dan ook in elk interieur. Zou je graag een heerlijke stoel in huis willen hebben maar matcht het allemaal niet? Overweeg dan om een rietenstoel aan te schaffen. Zelfs als het model iets anders is dan de rest van het huis dan weet de stoel toch een mooi plekje te creëren.

Op de slaapkamer zal een rieten wasmand geen afbreuk doen op de kwaliteit. Ook hiervoor geld dat riet gewoon overal mooi staat. Dat zal vast en zeker te maken hebben met het feit dat riet een natuurlijke kleur heeft, bovendien doen natuurlijke kleuren het altijd goed. Bovendien is riet mooi strak geweven en heeft het toch iets magisch om naar te kijken.

Word jij ook zo warm van een rieten voorwerp in je huis?

Lees ook de blog omtrent het hoogpolig vloerkleed die in onze woonkamer ligt, in het artikel van een Een Italiaanse drie gangen maaltijd mét Hollands toetje zie je onze eettafel met de leren bank en stoelen en de olifantspoot is zo’n plant die mooi aankleed in ons interieur.

Geverifieerd door ExactMetrics