Thuisleven.com
Lego Discovery Centre Oberhausen in het teken van de nieuwe Lego Batman film
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > Lego Discovery Centre Oberhausen in het teken van de nieuwe Lego Batman film

Lego Discovery Centre Oberhausen in het teken van de nieuwe Lego Batman film

Op ongeveer 1,5 uur rijden van Utrecht, vlak naast het gigantische Galleria shopping center in Oberhausen, ligt het Lego Discovery Centre. In verband met de nieuwe film Lego Batman, staat het park tot en met 5 maart helemaal in het thema van Lego Batman. Een ideaal dagje uit voor kinderen tot een jaar of 8 en ook heel goed te doen met baby’s en dreumessen.

Legoland Discovery Center

Na de entree neemt de Lego professor je mee in de “fabriek” waar hij samen met de kinderen een Legoblokje maakt (dat ze ook mee mogen nemen). Uiteraard voorzien van Batman-print. Daarna zijn er een ritje op een draak waarbij je zelf op de griezels mag schieten met je laserpistool en zelfs een draaimolen mogelijk. Aan alle bekende Lego-thema’s is aandacht besteed. Van Lego City -prachtig nagemaakte gebouwen uit de regio Oberhausen-, tot de sprookjes van Harry Potter. Van Lord of The Rings en Star Wars tot een Ninjago hindernisbaan. Aan het eind van het park kunnen de kinderen heerlijk zelf bouwen met Lego Friends steentjes. Of zelf met wieltjes en steentjes een auto bouwen en op de racebaan zetten.

Lego Discovery Centre Oberhausen in het teken van de nieuwe Lego Batman film

Er zijn ook films te zien (Duitstalig) en de kinderen kunnen op de foto met hun favoriete figuren uit de verschillende thema’s.

Na ongeveer 2 uur (afhankelijk van de drukte) ben je door het park heen. Dan kan je eventueel nog wat winkelen in de Galleria of het nabijgelegen Sea Life bezoeken. Wij besloten terug naar huis te rijden en de eerste Lego film op de iPad aan te zetten. We kunnen niet wachten tot we ook de Lego Batman film kunnen kijken!

Entreeprijzen Lego Discovery

Tickets voor het Lego Discovery Centre Oberhausen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50 per persoon, kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Mensen die van tevoren boeken profiteren van aantrekkelijke online kortingen. Kinderen onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Volwassenen hebben alleen toegang indien ze vergezeld worden door minstens één kind. De kleurrijkste binnenspeeltuin ter wereld is dagelijks vanaf 10 uur geopend.

Lees ook:

* Een van onze gastbloggers ging op uitnodiging naar dit leuke pers-event *

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Leuk dat ze daar naar toe was geweest!
    Lego is zo leuk en het is niet alleen voor jongens.
    Ook lijkt het zo leuk om eens in bovengenoemd centrum te gaan shoppen…..
    Hopen dat er een bekende drogisterij aanwezig is….. waar men budget geprijsde producten kan shoppen….

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics