Thuisleven.com
LEGO® The Movie 2 het boek
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > LEGO The Movie 2: het boek van de film

LEGO The Movie 2: het boek van de film

Aan het eind van deel 1 zijn de DUPLO-aliens in Steenstad terecht gekomen. Heel Steenstad word gesloopt door de DUPLO-aliens. Emmet en zijn vrienden lukt het maar niet om de DUPLO-aliens te verslaan. Daarom heet Steenstad niet meer Steenstad maar Apocalypsstad. Zolang Emmet maar koffie krijgt met heel veel suikerklontjes en zijn vrienden om zich heen heeft vind hij het allemaal nog niet zo heel erg. Echter zodra mysterieuze gehelmde figuren zijn vrienden ontvoeren veranderd dat de zaak.
Samen met Lucie en Rex, zijn nieuwe vriend, gaat hij aan de slag om zijn vrienden terug te halen. Zal het hen lukken?

LEGO® The Movie 2 het boekWat vind ik van dit boek?

Het lettertype is erg prettig om te lezen. Iets groter dan lettertypes uit andere boeken. Daardoor gaat het lezen wat sneller. Er staan een aantal illustraties in het boek die passen bij de tekst. En wat ik al helemaal cool vind zijn de 8 pagina’s met kleurenfoto’s. Die vind je ongeveer halverwege het boek. Er staan wel veel woorden in het boek wat ik nog niet ken.

Het verhaal is erg leuk en is een mooi vervolg op deel één. Ik heb nu al zin om het derde deel te lezen. Ook wil ik graag de film zien. Een film kijken vind ik namelijk veel leuker dan een boek lezen. Maar eerst ga ik met Lego spelen.
Lees ook Lego® Nexo Knights- het grote ridderboek

Informatie

The Lego movie 2
Het boek van de film
Uitgeverij: Meis & Maas

Hebben jullie al de film of het boek gelezen van The Lego movie 2?

* Dit boek hebben we gekregen dankzij het lezerspanel waar de kinderen aan deelnemen bij Meis & Maas *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics