Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > LEGO® The Movie 2: het boek van de film

LEGO® The Movie 2: het boek van de film

LEGO® The Movie 2: het boek van de film

Aan het eind van deel 1 zijn de DUPLO-aliens in Steenstad terecht gekomen. Heel Steenstad word gesloopt door de DUPLO-aliens. Emmet en zijn vrienden lukt het maar niet om de DUPLO-aliens te verslaan. Daarom heet Steenstad niet meer Steenstad maar Apocalypsstad. Zolang Emmet maar koffie krijgt met heel veel suikerklontjes en zijn vrienden om zich heen heeft vind hij het allemaal nog niet zo heel erg. Echter zodra mysterieuze gehelmde figuren zijn vrienden ontvoeren veranderd dat de zaak.
Samen met Lucie en Rex, zijn nieuwe vriend, gaat hij aan de slag om zijn vrienden terug te halen. Zal het hen lukken?

Wat vind ik van dit boek?

Het lettertype is erg prettig om te lezen. Iets groter dan lettertypes uit andere boeken. Daardoor gaat het lezen wat sneller. Er staan een aantal illustraties in het boek die passen bij de tekst. En wat ik al helemaal cool vind zijn de 8 pagina’s met kleurenfoto’s. Die vind je ongeveer halverwege het boek. Er staan wel veel woorden in het boek wat ik nog niet ken.

Het verhaal is erg leuk en is een mooi vervolg op deel één. Ik heb nu al zin om het derde deel te lezen. Ook wil ik graag de film zien. Een film kijken vind ik namelijk veel leuker dan een boek lezen. Maar eerst ga ik met Lego spelen.

Informatie

The Lego movie 2
Het boek van de film
Vertaling:
ISBN:
Uitgeverij: Meis & Maas

Hebben jullie al de film of het boek gelezen van The Lego movie 2?

* Dit boek hebben we gekregen dankzij het lezerspanel waar de kinderen aan deelnemen bij Meis & Maas *

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe