Thuisleven.com
Langer nazomeren met terrasheaters.
Thuisleven.com > Buiten > Langer nazomeren met terrasheaters.

Langer nazomeren met terrasheaters.

Daar zitten we dan heerlijk rustig in het avondzonnetje. De kinderen liggen ‘stil’ op bed en we drinken een kopje koffie buiten op ons dakterras. Wanneer ik even naar binnen ga, om te luisteren of ze écht stil zijn, valt me op dat het buiten al best koud is. Helemaal vergeleken met de huiskamer waar de hele dag het zonnetje op heeft gestaan. Wat een domper. Ik kan natuurlijk een dikke trui of jas aantrekken, maar dat voelt weer zo benauwd. Het is dat ‘open vuur’ niet is toegestaan binnen ons complex. We ruimen de stoelkussens op en gaan naar binnen. Ik besluit online eens een kijkje bij Heuts te nemen voor terrasheaters.

Terrasverwarming van Heuts.

Al snel trekt de koude uit mijn botten, wanneer ik lekker binnen, met mijn laptop op schoot, naar de mogelijkheden voor een terrasheater kijk. Dezelfde soorten terrasverwarming heb ik op de brede terrassen in onze uitgaansstraat gezien. Dat is niet helemaal wat ik zoek. Ook moet ik een beslissing nemen of ik voor een permanente oplossing ga of voor een tijdelijke. De keuze in staande en zelfs draagbare terrasheaters is groot. Dat zie ik op ons winderige dakterras met rondrennende kinderen toch niet helemaal zitten.

Terrasheater op gas of stroom?

Ergens is het jammer dat we de parasol niet het hele jaar op kunnen zetten met die leuke parasol heater. Die lampjes brengen mij wel op het idee op voor een terrasheater op stroom te gaan. We hebben toch een stroompunt buiten en grote lampen zijn in de mode. Deze terrasheaters verwarmen tot wel 14 m2 en dat is ruim voldoende zo onder het afdak van het balkon van de bovenburen. We hebben er al vrolijk gekleurde partylampjes hangen en een mooie blikvanger ertussen misstaat zeker niet. Nu blijft alleen de keuze tussen wit, industrial of grijs over?!

Lees ook:

Zit jij er buiten nog warmpjes bij?

*dit artikel is door een samenwerking tot stand gekomen*

Linda Meester

Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics