Selecteer een pagina

Heb jij je ooit al eens afgevraagd waarom je spieren krijgt van spinazie? Waarom een kiwi haar heeft en waarom abrikozen blozen? In het boek Komt oude kaas van oude koeien? Bundelen het trio Katrijn de Wit, Inge Ryland en Laura Bergans opnieuw de krachten voor een grappig én interessant boek over onze voeding.

Komt oude kaas van oude koeien?

Zodra je door het boek heen bladert zul je merken dat het boek vol staat met wijze weetjes over het lekkers dat we eten en drinken. De pagina’s uit het boek zijn extra dik waardoor de flappen makkelijk open en dicht gemaakt kunnen worden zonder kans van scheuren. Op de linkerpagina de vraag op de rechterpagina ruimte om na te denken. Vervolgens klap je de pagina open en ben je een hoop informatie rijker.

Komt oude kaas van oude koeien?

Mijn conclusie

Dagelijks ontvang ik meerdere persberichten. Veel van die persberichten bestaan uit het presenteren van een nieuw artikel. Zo ook het boek Komt oude kaas van oude koeien? Aangezien ik een ware kaasliefhebber ben sprak het boek mij aan en bestelde ik een recensie-exemplaar. Ik had verwacht om een dik boek te ontvangen met heel veel pagina’s aan informatie, daarentegen bestaat het boek juist uit dikke pagina’s (dus veel minder dan ik har verwacht) met flap-overs. Maar juist deze uitstraling zorgt ervoor dat het boek voor elke leeftijd interessant is.

Informatie

Komt oude kaas van oude koeien?
Auteur: Katrijn De Wit
Illustraties: Inge Ryland
Vormgeving: Laura Bergans
ISBN: 978 94 6383 223 6
Uitgeverij: Van Halewyck – Pelckmans
Uit dezelfde reeks zijn ook verschenen: Mag je haaien aaien? (ISBN 978 94 6131 960)en Kunnen bergen krimpen? (ISBN 978 94 6383 160 )

*Voor het schrijven van deze recensie hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics