Thuisleven.com
Kleed je ramen aan met mooie raamdecoratie
Thuisleven.com > Lifestyle > Interieur > Ramen > Kleed je ramen aan met mooie raamdecoratie

Kleed je ramen aan met mooie raamdecoratie

Een paar jaar geleden verhuisde ik naar mijn huidige stekkie. Het was een zwaar uitgeleefd huis, de muren moesten we geheel ontvetten alvorens we het konden voorzien van een laagje verf. Maar ook de vloer, de keuken en ramen (met houten kozijnen) waren niet veel meer waard. Helaas beschikte ik niet over de middelen om alles goed aan te pakken en zo maakten we een plan van aanpak. Omdat ik de keuken (immers moeten daar je levensmiddelen staan), de vloer en de muren toch wel het ergste vond, pakten we dat als eerste aan. De rest van het huis kleedde ik aan met de middelen die ik had en/of kreeg.

Kleed je ramen aan met mooie raamdecoratie

Zo stond in mijn huis een allegaartje van meubels. Tuinstoelen ter aanvulling omdat ik slechts vier leren stoelen had (en we leven er met 5 personen). Gordijnen die half uit elkaar rafelen, enzovoorts…. Toen ik mijn vriend leerde kennen en daar thuis kwam viel het mij pas op hoeveel rust een verzorgd huis bezorgt. De motivatie om mijn eigen huis weer netter te maken was dan ook groot. Echter met samenwonen plannen heb ik die energie (en de kosten) gestoken in de accessoires in mijn eigen woning. En in het huis van mijn vriend (waar we samen willen gaan wonen) hebben we de energie en kosten gestoken in de grotere dingen. Zo hebben we de meubels, die hij samen met zijn ex gekocht heeft, vervangen voor iets van ons samen. We hebben de muren opnieuw gesaust en zelfs twee muren een donker grijze kleur gegeven. Maar wat het pas echt afmaakte waren de raamdecoraties. Niet alleen is dit het allereerste wat je van buitenaf ziet, maar ook kijk je er van binnenuit de hele dag tegenaan. Kortom raamdecoratie vergt de nodige aandacht.

Raamdecoratie

Nu zijn er genoeg winkels die hierop inspelen. Echter mis ik een zaak waar je alles tegelijk kunt vinden en zo de juiste afweging kunt maken. Zodoende kwam ik online Raamdecoratie.com tegen, hier kun je terecht voor zo’n beetje alles. Precies wat ik zoek. (dubbele) Rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen and you name it. Zelfs voor het dakraam vind je hier dé oplossing. Ben je geen liefhebber van gordijnen maar heb je liever lamellen of jaloezieën, geen enkel probleem. Het enige wat je moet weten zijn de maten en de afmetingen en je gaat er vast en zeker slagen! Wedden?

Lees ook:

Geniet jij ook zo van mooie raamdecoratie?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics