Selecteer een pagina

Een paar jaar geleden verhuisde ik naar mijn huidige stekkie. Het was een zwaar uitgeleefd huis, de muren moesten we geheel ontvetten alvorens we het konden voorzien van een laagje verf. Maar ook de vloer, de keuken en ramen (met houten kozijnen) waren niet veel meer waard. Helaas beschikte ik niet over de middelen om alles goed aan te pakken en zo maakten we een plan van aanpak. Omdat ik de keuken (immers moeten daar je levensmiddelen staan), de vloer en de muren toch wel het ergste vond, pakten we dat als eerste aan. De rest van het huis kleedde ik aan met de middelen die ik had en/of kreeg.

Kleed je ramen aan met mooie raamdecoratie

Zo stond in mijn huis een allegaartje van meubels. Tuinstoelen ter aanvulling omdat ik slechts vier leren stoelen had (en we leven er met 5 personen). Gordijnen die half uit elkaar rafelen, enzovoorts…. Toen ik mijn vriend leerde kennen en daar thuis kwam viel het mij pas op hoeveel rust een verzorgd huis bezorgt. De motivatie om mijn eigen huis weer netter te maken was dan ook groot. Echter met samenwonen plannen heb ik die energie (en de kosten) gestoken in de accessoires in mijn eigen woning. En in het huis van mijn vriend (waar we samen willen gaan wonen) hebben we de energie en kosten gestoken in de grotere dingen. Zo hebben we de meubels, die hij samen met zijn ex gekocht heeft, vervangen voor iets van ons samen. We hebben de muren opnieuw gesaust en zelfs twee muren een donker grijze kleur gegeven. Maar wat het pas echt afmaakte waren de raamdecoraties. Niet alleen is dit het allereerste wat je van buitenaf ziet, maar ook kijk je er van binnenuit de hele dag tegenaan. Kortom raamdecoratie vergt de nodige aandacht.

Raamdecoratie

Nu zijn er genoeg winkels die hierop inspelen. Echter mis ik een zaak waar je alles tegelijk kunt vinden en zo de juiste afweging kunt maken. Zodoende kwam ik online Raamdecoratie.com tegen, hier kun je terecht voor zo’n beetje alles. Precies wat ik zoek. (dubbele) Rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen and you name it. Zelfs voor het dakraam vind je hier dé oplossing. Ben je geen liefhebber van gordijnen maar heb je liever lamellen of jaloezieën, geen enkel probleem. Het enige wat je moet weten zijn de maten en de afmetingen en je gaat er vast en zeker slagen! Wedden?

Lees ook:

Geniet jij ook zo van mooie raamdecoratie?

Geverifieerd door ExactMetrics