Kinepolis Giftbox: komend cadeauseizoen een must have onder de kerstboom of in het rijmpje van Sinterklaas.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Bioscoop > Kinepolis Giftbox het ideale geschenk voor jong en oud

Kinepolis Giftbox het ideale geschenk voor jong en oud

In dit feestseizoen introduceert Kinepolis een essentiële aanwinst voor onder de kerstboom: De Kinepolis Giftbox. Schenk een verfijnde bioscoopervaring en verras fervente filmliefhebbers met het ultieme cadeau, doordrenkt met ongeëvenaarde stijl!

Deze bijzondere box herbergt niet enkel warme, elegante Kinepolis-sokken, maar kan tevens uitgebreid worden met een Filmvoucher, Sterrenticket of Familieticket. Het is dé ultieme manier om iemand te verblijden met een bioscoopuitje, schitterend verpakt voor een extra feestelijke touch. De aankomende periode biedt de Giftbox gelegenheid tot het beleven van films zoals Wonka, Napoleon, Wish en ook de Tatta’s 2. Een absolute must-have voor onder de kerstboom.

Kinepolis Giftbox

De Giftbox, inclusief stijlvolle Kinepolis sokken, kan gecombineerd worden met Filmvouchers, Sterrentickets en het Familieticket. De prijs wordt bepaald aan de hand van het gekozen ’ticket’.

  • Filmvoucher: Deze voucher biedt de ontvanger de mogelijkheid om een film naar keuze te bekijken, met bijvoorbeeld een vriend of vriendin. Perfect voor een gezellige avond uit!
  • Sterrenticket: Kies tussen de 5-sterrenticket of de 10-sterrenticket voor een flexibele en veelzijdige bioscoopervaring.
  • Familieticket: Dit ticket staat vier personen toe om te genieten van een gezellige familiefilm. Ideaal voor een uitje met 2 volwassenen en 2 kids.

Win

Thuisleven mag Thuisleven mag 1 Kinepolis Giftbox verloten onder de deelnemers. In deze Giftbox zit een leuk paar Kinepolis sokken en een Familieticket (t.w.v 43,95 euro). Kijk voor de voorwaarden van het Familieticket op Kinepolis.nl . Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 20-12-2023.

Lees ook:

Welke film gaan jullie met Kerstmis kijken?

Foto’s: Kinepolis

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

95 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics