Selecteer een pagina

In dit feestseizoen introduceert Kinepolis een essentiële aanwinst voor onder de kerstboom: De Kinepolis Giftbox. Schenk een verfijnde bioscoopervaring en verras fervente filmliefhebbers met het ultieme cadeau, doordrenkt met ongeëvenaarde stijl!

Deze bijzondere box herbergt niet enkel warme, elegante Kinepolis-sokken, maar kan tevens uitgebreid worden met een Filmvoucher, Sterrenticket of Familieticket. Het is dé ultieme manier om iemand te verblijden met een bioscoopuitje, schitterend verpakt voor een extra feestelijke touch. De aankomende periode biedt de Giftbox gelegenheid tot het beleven van films zoals Wonka, Napoleon, Wish en ook de Tatta’s 2. Een absolute must-have voor onder de kerstboom.

Kinepolis Giftbox

De Giftbox, inclusief stijlvolle Kinepolis sokken, kan gecombineerd worden met Filmvouchers, Sterrentickets en het Familieticket. De prijs wordt bepaald aan de hand van het gekozen ’ticket’.

  • Filmvoucher: Deze voucher biedt de ontvanger de mogelijkheid om een film naar keuze te bekijken, met bijvoorbeeld een vriend of vriendin. Perfect voor een gezellige avond uit!
  • Sterrenticket: Kies tussen de 5-sterrenticket of de 10-sterrenticket voor een flexibele en veelzijdige bioscoopervaring.
  • Familieticket: Dit ticket staat vier personen toe om te genieten van een gezellige familiefilm. Ideaal voor een uitje met 2 volwassenen en 2 kids.

Win

Thuisleven mag Thuisleven mag 1 Kinepolis Giftbox verloten onder de deelnemers. In deze Giftbox zit een leuk paar Kinepolis sokken en een Familieticket (t.w.v 43,95 euro). Kijk voor de voorwaarden van het Familieticket op Kinepolis.nl . Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 20-12-2023.

Lees ook:

Welke film gaan jullie met Kerstmis kijken?

Foto’s: Kinepolis

Geverifieerd door ExactMetrics