Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Isabella Maan 6- Isabella en het spookkasteel

Isabella Maan 6- Isabella en het spookkasteel

Veel meisjesboeken hebben een hoog “meisjes” gehalte. Hierbij denk ik dan aan prinsessen, roze, glitters enzovoorts. Ook het boek van Isabella Maan heeft hier wel iets van weg. Wat mij echter aanspreekt is dat Isabella een half vampier, half fee is en daardoor toch iets anders is dan de meeste meidenboeken die bij ons in de kast staan. Hopelijk is het verhaal van Isabella en het spookkasteel net zo leuk als de kaft…

Isabella en het spookkasteel

Isabella is een vampierfee. Dat komt omdat haar vader een vampier is en haar moeder een fee. Dat klinkt misschien wat eng maar dat is niet zo. Net zoals het oude kasteel waar ze met haar klas een bezoek aan brengt. Haar klasgenootjes zijn namelijk bang voor een spook. Isabella hen overtuigen dat niet alles wat eng lijkt, ook daadwerkelijk eng is. Gaat dat haar lukken?

Wat vinden wij ervan

Het verhaal is makkelijk te lezen en heeft ook wat grotere letters zodat ook kinderen vanaf eind groep 3 – begin groep 4 het (met wat ondersteuning) kunnen lezen. Het is grappig, spannend en erg leuk weet mijn 9 jarige dochter mij te vertellen, nadat ze het boek hardop voorgelezen heeft. Zodra ik vraag of andere kinderen het boek ook moeten lezen gilt ze meteen “JAAA”! Lijkt mij overduidelijk.

Informatie

Isabella en het spookkasteel
Auteur: Harriet Muncaster
ISBN: 9789403205182
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Uitgeverij: Ballon Media

Lees ook:

Lees jij graag?

* voor dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics