Thuisleven.com
Indian Blue Jeans shirt met bandjes
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Baby en kinderkleding > Indian Blue Jeans shirt met bandjes

Indian Blue Jeans shirt met bandjes

Ruim een maand geleden hadden we twee weken vrij. Die tijd samen benut ik meestal zo goed mogelijk. Immers zijn de kinderen maar de helft van de tijd bij ons en alles omtrent de kinderen komt op mij neer. Omdat we ook graag vrij willen zijn in de vakanties begin ik al op de laatste schooldag met de eerste dingetjes. Zoals de tassen en jassen uit te pluizen en alles wat gewassen kan worden in de was stoppen. Zodoende stuitte ik op de gymschoenen van mijn oudste dochter. Ze waren compleet doormidden, alleen het stof zorgde ervoor dat de gympen nog niet helemaal uit elkaar vielen (waarom ze hier niet eerder mee kwam is voor iedereen een raadsel). Kortom het eerste dingetjes stond op het to do lijstje.

Kleding nodig

De dag erna zijn we de kledingkasten uit gaan pluizen. Niet geheel onterecht na een aantal groei-spurten in huis pasten toch heel veel kledingstukken niet meer. Gelukkig viel er nog wel het e.e.a. te combineren in huis maar toch had de oudste na afloop van de dag een flink te kort aan shirts. Kortom het tweede dingetjes stond op de to do lijst. En zo volgenden er nog een aantal to do’s zoals schoenen voor de jongste zoon, een schooltas voor de jongste dochter en Moederdag cadeautjes (waar ik niks vanaf mocht weten).

Den Bosch

Alles bij elkaar opgesomd was een dagje shoppen geen overbodige luxe. Gelukkig hadden we nog treinkaartjes en kozen we Den Bosch uit. Niet alleen omdat we al van velen gehoord hebben dat je hier goed kunt shoppen maar ook omdat we gek op de oudheid binnen een stad zijn. Zo hebben we twee vliegen in een klap. Met een goed gevulde rugzak van drinken, wat eten en heel wat opvouwbare tasjes (milieubewust) zijn we vervolgens op stap gegaan. Al snel konden we dingen af gaan vinken van ons to do lijstje. Het ene na het andere andere vinkje verdween op het papier. Maar hoe hard we ook onze best deden om het laatste dingetje te kunnen vervullen, we konden geen leuke shirts vinden voor de oudste. De shirts die we tegenkwamen waren of te dik, of te druk qua printen of gewoonweg niet onze smaak. Mijn vriend was redelijk teleurgesteld, ik wist ondertussen wel beter… Het was namelijk niet de eerste keer dat dit gebeurde.

Indian Blue Jeans shirt

Gelukkig bestaat er internet en kon ik hier op de weg naar huis even voor surfen. Als snel stuitte ik op het merk van Indian Blue Jeans. Kleding van deze tijd maar toch neutraal. Exact waar ik van houd. En zo koos ik een shirt uit om eens uit te testen op kwaliteit en hoe het past. Na een paar dagen ontving ik een witte, plastic zak als envelop met daarop een sticker van Indian Blue Jeans. Yes, het shirt was binnen! Zo enthousiast als ik al was toen ik de website bekeek zo enthousiast was ik nu weer. Zonder te twijfelen reet ik dan ook het pakje open en voor ik het wist belanden er allemaal bandjes op de grond en had ik een shirt in mijn handen.

Bandjes

Het waren best veel bandjes op de grond en ik besloot ze maar op tafel te leggen. Lang lagen ze daar niet want zodra de dochters het zagen zat het al om hun pols als hippe bandjes. Hartstikke leuk zo’n verrassing!

Gelukkig was het shirt zelf ook een schot in de roos! Hij past als gegoten, is kwalitatief echt helemaal top en heeft het precies de look die ik graag zie bij mijn zoon. Kortom Indian Blue Jeans is zeker een merk dat hier vaker in huis gedragen gaat worden.

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics