Selecteer een pagina

De lootjes voor Sinterklaas zijn getrokken en de cadeau’s voor Kerst worden ook al langzaam aangeschaft. Voor kinderen gaat het eigenlijk best makkelijk. Ze maken zo’n lange lijstjes dat je juist kunt afstrepen wat je niet wilt geven. Ook voor vrouwen heb ik nooit zo’n probleem, zeker niet als ze geen probleem huid hebben en overal wel tegen kunnen. Een heerlijke bad- en doucheset is dan zo gemaakt. Maar wat koop je nou voor je vader, je broer of je opa? Lees snel verder om te weten wat voor prikkelend cadeau ik dit jaar aan mijn vader geef…

Een prachtig cadeau

Wat ik voor elk geschenk ontzettend belangrijk vind is vooral de liefde waarmee het wordt gegeven. Daarom ben ik een grote voorstander om een cadeau met zoveel mogelijk aandacht in te pakken. Of juist om een cadeau te scoren die er zo mooi uit ziet met het oog dat je het gewoonweg wel wilt hebben! Want laten we eerlijk zijn een prachtig cadeau maak je ook des te liever open, toch?

Het prikkelend cadeau

En als je dan zo’n prachtig cadeau krijgt mag er ook wel iets heel moois of juist een heel prikkelend cadeau inzitten. Omdat ik redelijk makkelijk slaag voor mijn moeder, de kinderen en mijn partner was het vooral een lastig klusje om iets gepast te vinden voor mijn vader. Zijn hobby’s zijn nogal prijzig en erg persoonlijk (hiermee bedoel ik dat hij een serie mooi vind maar niet alles uit die serie). Uiteindelijk heb ik daarom gekozen om een paar sokken en een boxer in cadeauset voor hem te bestellen bij HemdvoorHem. Zo bespaart hij zelf weer op de uitgaven hiervan en kan hij zijn gespaarde geld stoppen in een van zijn hobby’s. Nu maar hopen dat hij het ook leuk vindt…

Kijk voor meer prikkelende cadeau’s op de website HemdvoorHem.

Geverifieerd door ExactMetrics