Thuisleven.com
Hij is er weer, de happy box!

Hij is er weer, de happy box!

Zodra er hier een verrassingsdoos arriveert, dan hebben we de regel dat iedereen om beurten er één artikel uit mag halen. Alleen al die happening is een groot feest want wat zit er allemaal in de doos? Omdat we niet weten wat er allemaal in de verrassingsdoos zit van te voren is er de tweede afspraak dat je pakt wat er bovenop ligt, dus ook als je het niet lekker of mooi vind. Immers als de hele doos is uitgepakt dan gaan we kijken wat we ermee kunnen. Soms zijn het producten die alleen voor papa te gebruiken zijn, soms is het iets wat juist alleen voor mama’s is maar meestal is het toch iets voor de kinderen. Zo’n pakketje is dus meestal wel iets om blij van te worden (of hartstikke leerzaam i.v.m. de teleurstelling).

En wat hadden we een geluk vandaag want het was weer zo’n dag dat er (on)verwacht een doos arriveerde. Met grote gele letters staat op de doos geschreven “De Happy Box”, het belletje ging gelijk rinkelen bij mij want die doos mogen we reviewen. Op de site had ik al vluchtig de inhoud gezien maar nog lang niet alles, immers houd ik zelf ook wel van een verrassing.

De Happy Box inhoud

Het ruime aanbod aan producten zorgde ervoor dat ook nu weer iedereen één of meerdere favorieten had nadat de doos was uitgepakt. Zo waren de Nic Nac koekjes nog vers in het geheugen gebrand van de kinderen, zo lekker vonden ze die. De rest van de inhoud heb ik hieronder in een overzichtje gezet:

– Aspire – Blikje 250 ML*
– Bofinos – Nic Nac Biscuits zak
– Bonduelle – Rode Kidneybonen
– Brinta – Havermout, in de smaak abrikoos, dadel en vijg
– Hero – Between reep Pinda & Pindakaas
– Hero – Organix Goodies Wortelknabbels & Hero – Original Delight Aardbei – Guave
– Hollandia – Matze Crackers
– Katja – Biggetjes
– Kumar’s – curries & bumbu’s*
– Maaza – Coconut Water & Mango
– MadeGood – Granola minis*
– Maggie – Jus Kerrie
– Maggie – Mals en Kruidig zongerijpte Tomaat
– Mentos – Choco & Caramel
– Remia – Salata Mosterddressing
– Sanders – Sudoku Scheurblok
– Santa Maria – BBQ Sauce
– Santa Maria – Marinade
– Slurpfruit – 1 portie van 100 gram*
– Sourcy – Munt
– Struik – Doperwten soep
– Sweeps – Streeploos zicht
– Sweeps – Verzorgd rijplezier
– Tuc – Sweet Chili
– Werther’s Originals – Caramel & Creme
– Wicky – Siroop*

*  Aspire wordt uitgeleverd in de smaken Apple + Acai, Cranberry of Mango Lemonade. Kumar’s wordt uitgeleverd in de smaken Rendang of Butter Chicken. MadeGood wordt uitgeleverd in de smaken Strawberry of Appel Cinnamon. Slurpfruit wordt uitgeleverd in de smaken Aardbei, Banaan of Mandarijn/ Perzik. Wicky Siroop wordt geleverd in de smaken Aardbei en Appel/Peer.

Onze mening/ervaring

Zoals altijd zijn we weer hartstikke blij happy met de inhoud van de doos. En zoals altijd heb ik mijn mening weer klaar liggen, hoe kan het ook anders?
Zoals ik eerder zei zijn de Nic Nac biscuitjes toch wel het meest populaire product uit de doos. Maar dat is nog niet alles want ook de Slurpfruit, Maggie Mals en Kruidig, crackers, worstjes, bbq saus, siroop, jus,  Katja snoepjes en de Hero jam / Organic Goodies zijn uitermate populair.

Waar ik zelf een beetje van opkijk is de nieuwe smaak van Mentos. Begrijp me niet verkeerd, Mentos is een zeer geliefd snoepje in huis (en mijn tas voor onderweg). De eenvoud van een rolletje snoep dat makkelijk mee te nemen is in combinatie met het papier dat je wat op kunt frommelen zodat het afgesloten is is gewoon een handig en briljant concept. Stop in dat rolletje een heerlijk snoepje dat haast iedereen lust en voila, je hebt de perfecte combinatie! Kortom briljant. Maar, ik zei het al eerder dat ik overal wel een mening op heb, de vernieuwde smaken vind ik meestal een flop. Schijnbaar ben ik niet de enige want het zijn over het algemeen one-day-fly’s. Je ziet ze even overal en daarna zijn ze nergens meer te vinden. En toch elke keer weer ben ik niet de beroerdste om de nieuwe smaak te proeven en ook deze keer weer trek ik dezelfde conclusie. Aangenaam & lekker maar als ik moet kiezen word het weer de oude vertrouwde smaak (original, drop of fruit).

Lees ook:

Ga jij de Happy Box bestellen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

  • Deze dozen ken ik helemaal niet, ik ga eens gauw op de site kijken, want we zijn hier dol op pakketjes met onbekende inhoud 😉

  • Wat een goed gevuld pakket zeg. Sommige dingen zijn niet “nieuw” in de doos maar dat waren juist de succes dingetjes.

  • Ik spaar lekker even door voor de plus boodschappen doos. Maar zo’n monster doos of happy doos, misschien eens proberen volgend jaar.

  • Ik had de happybox ook al besteld, met een kortingscode gevonden via google! Leuke doos! Maar heel leuk om een keer andere dingen te proberen! Hebben hem vandaag binnengekregen en alleen de katja varkenskoppen opgesnoept. De rest ligt nog te wachten….

  • Ik vind eigenlijk toch dat er best wel heel veel dezelfde producten zitten dan de vorige doos. Misschien dat ik dit keer voor een andere doos ga, de Monsterdoos ofzo. Toch altijd wel leuk van die verrassingspakketten. Elin haar oogjes gaan ook altijd stralen bij het uitpakken ervan.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics