Hidden Cities - Europa. 70 onvergetelijke stedentrips, weg van de drukte.
Thuisleven.com > Boeken & Films (volwassenen) > Hidden Cities – Europa. 70 onvergetelijke stedentrips, weg van de drukte.

Hidden Cities – Europa. 70 onvergetelijke stedentrips, weg van de drukte.

Verborgen steden hebben altijd iets bijzonders en mysterieus. Ze worden vaak over het hoofd gezien door toeristen, maar zijn toch gevuld met geschiedenis en cultuur die wachten om ontdekt te worden. Eén van deze verborgen pareltjes is Padua, gelegen in het noordoosten van Italië. Padua heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid en is de thuisbasis van enkele van de meest interessante bezienswaardigheden van Italië. Ondanks al deze pracht en praal, blijft Padua relatief onbekend bij het grote publiek en trekt het weinig toeristen. Voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke en ontspannende vakantie-ervaring, is Padua een ideale bestemming. Zoals ik zelf heb ervaren, bied de stad veel te zien en te beleven, maar zonder de drukte van massa’s toeristen. Toch geloof ik dat er nog meer van die bijzondere pareltjes te vinden zijn in Europa. En dat blijkt ook wel als ik een persbericht voorbij zie komen van het boek ‘Hidden Cities – Europa’. Met veel nieuwsgierigheid vraag ik het boek aan en in deze blog vertel ik je er graag meer over.

Hidden Cities – Europa.

Hidden Cities Europa is een prachtig boek dat je meeneemt naar de meest bijzondere en verborgen plekjes van Europa. Het boek bevat prachtige foto’s en beschrijvingen van 70 verborgen steden in Europa. Van het dichtbij gelegen Essen, net over de grens in Duitsland tot de Romeinse stad Arles in Frankrijk, en van ons eigen Maastricht tot aan de Zweedse stad Göteborg, voor fijnproevers. Hidden Cities Europa neemt je mee op een onvergetelijke reis door Europa.

Wat vinden wij ervan?

Wat dit boek zo bijzonder maakt, is dat het je de kans geeft om de toeristische hotspots te vermijden en in plaats daarvan te genieten van de meer authentieke en minder bekende plekjes van Europa. Door de prachtige foto’s en gedetailleerde beschrijvingen krijg je een goed idee van wat deze verborgen steden te bieden hebben en waarom ze zo de moeite waard zijn om te bezoeken.

Informatie.

Hidden Cities – Europa.
Auteur: Henning Aubel.
ISBN: 9789043927994.
Uitgever: Kosmos uitgevers.

Lees ook:

Welke stad zou jij aanraden om eens te bewonderen?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie – exemplaar ontvangen #

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics