Thuisleven.com
Hidden Cities - Europa. 70 onvergetelijke stedentrips, weg van de drukte.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Reisboeken > Hidden Cities – Europa. 70 onvergetelijke stedentrips, weg van de drukte

Hidden Cities – Europa. 70 onvergetelijke stedentrips, weg van de drukte

Verborgen steden hebben altijd iets bijzonders en mysterieus. Ze worden vaak over het hoofd gezien door toeristen, maar zijn toch gevuld met geschiedenis en cultuur die wachten om ontdekt te worden. Eén van deze verborgen pareltjes is Padua, gelegen in het noordoosten van Italië. Padua heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid en is de thuisbasis van enkele van de meest interessante bezienswaardigheden van Italië. Ondanks al deze pracht en praal, blijft Padua relatief onbekend bij het grote publiek en trekt het weinig toeristen. Voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke en ontspannende vakantie-ervaring, is Padua een ideale bestemming. Zoals ik zelf heb ervaren, bied de stad veel te zien en te beleven, maar zonder de drukte van massa’s toeristen. Toch geloof ik dat er nog meer van die bijzondere pareltjes te vinden zijn in Europa. En dat blijkt ook wel als ik een persbericht voorbij zie komen van het boek ‘Hidden Cities – Europa’. Met veel nieuwsgierigheid vraag ik het boek aan en in deze blog vertel ik je er graag meer over.

Hidden Cities – Europa

Hidden Cities Europa is een prachtig boek dat je meeneemt naar de meest bijzondere en verborgen plekjes van Europa. Het boek bevat prachtige foto’s en beschrijvingen van 70 verborgen steden in Europa. Van het dichtbij gelegen Essen, net over de grens in Duitsland tot de Romeinse stad Arles in Frankrijk, en van ons eigen Maastricht tot aan de Zweedse stad Göteborg, voor fijnproevers. Hidden Cities Europa neemt je mee op een onvergetelijke reis door Europa.

Wat vinden wij ervan?

Wat dit boek zo bijzonder maakt, is dat het je de kans geeft om de toeristische hotspots te vermijden en in plaats daarvan te genieten van de meer authentieke en minder bekende plekjes van Europa. Door de prachtige foto’s en gedetailleerde beschrijvingen krijg je een goed idee van wat deze verborgen steden te bieden hebben en waarom ze zo de moeite waard zijn om te bezoeken.

Informatie

Hidden Cities – Europa
Auteur: Henning Aubel
ISBN: 9789043927994
Uitgever: Kosmos uitgevers

Lees ook:

Welke stad zou jij aanraden om eens te bewonderen?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie – exemplaar ontvangen #

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

  • Volgens mij heb ik dit boek laatst in mijn handen gehad bij de boekhandel, sprak me aan.
    Ik zou aanraden om mijn stad Roermond eens te bezoeken. Een mooie historische stad met leuke pleintjes en gezellige terrasjes en mooi gelegen aan de Roer en de Maasplassen. Kom zeker niet alleen voor het grote outletcentrum wat daar ligt maar bezoek de oude binnenstad ook.

  • Er zijn zoveel steden die ik nog graag zou bezoeken! Ik zou zelf Sevilla aanraden, absoluut geen hidden gem maar o zo sfeervol!

  • Ik heb zelf een half jaar in Stockholm gewoond, en hoewel dat niet perse een hidden gem is, kan ik het van harte aanraden!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics