Het liedjesboek voor onderweg van Ravensburger tiptoi®.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Het liedjesboek voor onderweg van Ravensburger Tiptoi.

Het liedjesboek voor onderweg van Ravensburger Tiptoi.

Daag jij je kind graag uit onderweg dan heb ik goed nieuws voor je. Tiptoi® heeft namelijk een geweldig boek in het assortiment genaamd Het liedjesboek voor onderweg. Zo wordt reizen wel heel erg leuk!

Het liedjesboek voor onderweg.

De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas! Met tiptoi® gaan kinderen op een wonderbaarlijke muzikale reis. Of ze nu gaan wandelen in de bergen, in de tuin spelen of naar de haven gaan- overal wordt er gezongen. De combinatie van echte klassiekers met nieuwe kinderliedjes zorgt voor de nodige afwisseling. Zing mee met meer dan 30 geliefde kinderliedjes!

Onze ervaring.

Op elke pagina maken we kennis met een een mooi tafereel. Zo zien we op de eerste pagina wandelaars in de bergen. Natuurlijk gebeurt er van alles en is er ook veel te zien. Ook staat er een eerste couplet van een liedje uitgeschreven, in dit geval “Door de heuvels, over bergen”. Onderaan de rechterpagina staan de bekende tiptoi® iconen waarmee je met de stift de interactie op gang brengt.

Soms zijn er meerdere coupletten van het liedje, terwijl er maar 1 couplet is uitgeschreven. Dat wordt oefenen op de achterbank. Zo nu en dan merken we een klein foutje op, zo staat er bijvoorbeeld ‘bos’ in het boek en wordt over mos gezonden. Niet echt heel handig met jonge kinderen.

Informatie.

Het liedjesboek voor onderweg.
Merk: Ravensburger tiptoi®.
Taal: Nederlands.
EAN: 4005556000920.

Let op! Stift niet inbegrepen apart verkrijgbaar. tiptoi® stift en download van de gratis audiobestanden zijn noodzakelijk.

Lees ook:

Welk tiptoi® is bij jullie favoriet?

#gesponsord

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics