Thuisleven.com
Het liedjesboek voor onderweg van Ravensburger tiptoi®.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Het liedjesboek voor onderweg van Ravensburger Tiptoi

Het liedjesboek voor onderweg van Ravensburger Tiptoi

Daag jij je kind graag uit onderweg dan heb ik goed nieuws voor je. Tiptoi® heeft namelijk een geweldig boek in het assortiment genaamd Het liedjesboek voor onderweg. Zo wordt reizen wel heel erg leuk!

Het liedjesboek voor onderweg

De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas! Met tiptoi® gaan kinderen op een wonderbaarlijke muzikale reis. Of ze nu gaan wandelen in de bergen, in de tuin spelen of naar de haven gaan- overal wordt er gezongen. De combinatie van echte klassiekers met nieuwe kinderliedjes zorgt voor de nodige afwisseling. Zing mee met meer dan 30 geliefde kinderliedjes!

Onze ervaring

Op elke pagina maken we kennis met een een mooi tafereel. Zo zien we op de eerste pagina wandelaars in de bergen. Natuurlijk gebeurt er van alles en is er ook veel te zien. Ook staat er een eerste couplet van een liedje uitgeschreven, in dit geval “Door de heuvels, over bergen”. Onderaan de rechterpagina staan de bekende tiptoi® iconen waarmee je met de stift de interactie op gang brengt.

Soms zijn er meerdere coupletten van het liedje, terwijl er maar 1 couplet is uitgeschreven. Dat wordt oefenen op de achterbank. Zo nu en dan merken we een klein foutje op, zo staat er bijvoorbeeld ‘bos’ in het boek en wordt over mos gezonden. Niet echt heel handig met jonge kinderen.

Informatie

Het liedjesboek voor onderweg
Merk: Ravensburger tiptoi®
Taal: Nederlands
EAN: 4005556000920

Let op! Stift niet inbegrepen apart verkrijgbaar. tiptoi® stift en download van de gratis audiobestanden zijn noodzakelijk.

Lees ook:

Welk tiptoi® is bij jullie favoriet?

#gesponsord

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

11 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics