Thuisleven.com
Pasta met tonijn & boontjes
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Hoofdgerecht > Pasta met tonijn en boontjes een snelle maaltijd

Pasta met tonijn en boontjes een snelle maaltijd

Er zijn in het Internationale jaar van de Boon, uitgeroepen door de Verenigde Naties, al heel wat recepten de revue gepasseerd. Regelmatig met sperziebonen, maar nog niet eerder met vis. Pasta met tonijn en sperzieboontjes staat snel op tafel en vult goed. En je hebt de aanbevolen hoeveelheid vis per week binnen handbereik volgens de Schijf van Vijf.

Pasta met Tonijn en Boontjes

Open het blikje tonijn en giet alleen de bijgevoegde olijfolie in de wok. Wok hierin de sperziebonen zo´n vijf minuten op hoog vuur. Breek de spaghetti doormidden en kook deze in kokend water. Snijdt de cherry tomaatjes door de helft, hak het bosje peterselie en voeg dit toe aan de wok. Warm de vis apart op. Serveer de spaghetti met daarop het mengsel en de tonijn en strooi naar wens kaas eroverheen.

De benodigdheden

Voor vijf personen hebben wij twee blikjes tonijn, 500 gram sperziebonen, een portie strooikaas, een handvol cherry tomaten en een klein bosje peterselie gebruikt. Dit gerecht is ook koud te bereiden of te consumeren.

Lees ook:

Eet jij graag pasta met tonijn?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics