Pasta met tonijn & boontjes
Thuisleven.com > Eten en drinken > Pasta met tonijn en boontjes een snelle maaltijd.

Pasta met tonijn en boontjes een snelle maaltijd.

Er zijn in het Internationale jaar van de Boon, uitgeroepen door de Verenigde Naties, al heel wat recepten de revue gepasseerd. Regelmatig met sperziebonen, maar nog niet eerder met vis. Pasta met tonijn en sperzieboontjes staat snel op tafel en vult goed. En je hebt de aanbevolen hoeveelheid vis per week binnen handbereik volgens de Schijf van Vijf.

Pasta met Tonijn en Boontjes.

Open het blikje tonijn en giet alleen de bijgevoegde olijfolie in de wok. Wok hierin de sperziebonen zo´n vijf minuten op hoog vuur. Breek de spaghetti doormidden en kook deze in kokend water. Snijdt de cherry tomaatjes door de helft, hak het bosje peterselie en voeg dit toe aan de wok. Warm de vis apart op. Serveer de spaghetti met daarop het mengsel en de tonijn en strooi naar wens kaas eroverheen.

De benodigdheden.

Voor vijf personen hebben wij twee blikjes tonijn, 500 gram sperziebonen, een portie strooikaas, een handvol cherry tomaten en een klein bosje peterselie gebruikt. Dit gerecht is ook koud te bereiden of te consumeren.

Lees ook:

Eet jij graag pasta met tonijn?

#ongesponsord

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Voeg commentaar toe