Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Het grote boek van Kleine IJsbeer

Het grote boek van Kleine IJsbeer

Kinderen raken vertrouwd met allerlei rituelen: zo doen wij dat altijd! Ze voelen zich prettig als ze kunnen rekenen op het dagelijkse voorleesritueel. Lees voor op een vertrouwd moment of op een knusse plek met een knuffel of kussen erbij, en met zo weinig mogelijk kans op storingen. Voorleestijd is de tijd waarin u samen kunt kijken, luisteren, praten en lachen.

Het grote boek van Kleine IJsbeer

De avonturen van Kleine IJsbeer zul je vast en zeker nog wel herkennen uit je eigen jeugd, immers bestaat Kleine IJsbeer intussen alweer 30 jaar. In die jaren zijn een leuke reeks aan boeken verschenen. Dat wordt gevierd met een extra dik album met de tien leukste of meest favoriete verhalen. Allen onverkort én met de prachtigste illustraties, die niet klein te noemen zijn.

Dit dikke boek bevat maar liefst tien avonturen in één bundel;

  • Een ijsbeer in de tropen
  • Waar ga je naartoe
  • Wat is er mis?
  • En de Bange Haas
  • Weet jij de weg?
  • Laat mij niet alleen!
  • Help me met vliegen
  • Redt de rendieren
  • En de walvisbaai
  • En de grote onderzeeboot

Onze mening

Het is leuk om een gebundeld boek in de kast te hebben staan. Bovendien heeft het als grote voordeel dat kinderen zo vaker een zelfde boek kunnen nemen zonder dat je steeds hetzelfde hoeft te lezen. Immers staan er meerdere verhalen in. Dit boek leest zich overigens sowieso heerlijk weg, net als alle andere boeken van de Kleine IJsbeer. Alle boeken hebben wel een, niet opdringerige, kijk op de actuele problemen in de wereld. Te denken valt aan de opwarming van de aarde. Mede de prachtige illustraties die op elke pagina in het groot te vinden zijn, ligt daar daar niet de bovendruk op. Dat is namelijk het lees en kijkplezier van de kinderen.

Info en waar te koop

Auteur: Hans de Beer
Illustrator: Hans de Beer
ISBN: 9789051166231
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Het grote boek van kleine ijsbeer is o.a. te koop bij Bol.com.

Lees ook:

*Voor deze recensie hebben wij een recensie exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics