Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Benno – Korte verhalen voor lange avonden

Benno – Korte verhalen voor lange avonden

Nu de dagen weer korter worden en de avonden langer zijn, is het extra gezellig om onder de wol te kruipen en te genieten van heerlijke verhalen om de nacht door te komen. En ofschoon wij het doen met een nachtje slaap, moet Benno zich klaar maken voor de winterslaap. In het boek “Benno – Korte verhalen voor lange avonden” lees je hoe hij dit doet en in dit artikel lichten we een tipje van de sluier. 

Benno – Korte verhalen voor lange avonden

Het nieuwe boek van Hans de Beer en Serena Romanlli is een knus bedtijd-boek dat levendig is gerijmd. In het boek zie je hoe Benno zich klaar maakt voor zijn winterslaap. En voor hij diep in slaap valt, leest zijn moeder hem nog een paar extra mooie verhaaltjes voor. Zo heeft hij wat moois om over te dromen.

De verhalen in het boek zijn extra leuk door de prachtige illustraties.

Wat vinden wij ervan?

Negen verhalen in één verhaal, hoe leuk en pakkend is dat! De verhalen van Sjors, het olifantje en Icarus, de vliegende eekhoorn zijn hier favoriet. Opvallend zijn de leerzame lessen die in de tekst mee worden gegeven. Zoals het dragen van zwemkleding tijdens het zwemmen, het niet peuteren in je neus en dat je blij mag zijn met wie je bent. Daar hou ik wel van.

Informatie

Benno – Korte verhalen voor lange avonden
Auteur: Serena Romanelli
Illustraties: Hans de Beer
ISBN: 9789051168402
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Leeftijd: 4 jaar

Lees ook

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics