kletskuiken
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Kletskuiken – De Vier Windstreken

Kletskuiken – De Vier Windstreken

Ken je dat? Van die mensen die de hele dag door kakelen? Het lijkt wel alsof ze nooit stil zijn. Zo ook het kakelende kuikentje in het boek Kletskuiken. In deze recensie lees je meer over het boek en ook wat wij ervan vinden. Snel verder lezen dus.

Kletskuiken

Kletskuikentje is een echte kletskous. Ze kakelt iedereen de oren van hun kop! Jammer genoeg heeft de kippenfamilie geen tijd om naar haar gekakel te luisteren. Op een dag vindt Kletskuikentje een reuzenei dat heel goed kan luisteren. Maar dan is het ei ineens verdwenen! Kletskuikentje is superverdrietig. Of is er misschien een nieuw luistervriendje uit dat ei gekropen?

Voor alle (ouders met) kletskinderen!

Wat vinden wij ervan?

Of je nu kinderen hebt die graag kletsen, of juist kinderen hebt die liever luisteren. Het maakt eigenlijk niet uit wie het boek (voor)leest en luistert, want dit boek is leuk voor iedereen!
Kletskuiken is een boek vol met mooie illustraties die het leven van het kletsende kuikentje weet over te brengen op de kijker en lezer. De tekst is lekker kort van stof waardoor ook jonge kinderen de aandacht bij het boek weten te houden.
En heb je eens geen zin om voor te lezen dan leent dit boek zich ook uitstekend om er zelf een mooi verhaal bij te vertellen, door jou of je kind. Dat is het grote voordeel van een prentenboek.

Informatie

Kletskuiken
Auteur: Janie Bynum
ISBN: 9789051168525
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Leeftijd: 0 jaar

Op Thuisleven staan meerdere boeken recensies van uitgeverij De Vier Windstreken.

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

Kletst jouw kindje ook zo graag?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics