Het Cuddl verwarmd aankleedkussen voor extra babycomfort.
Thuisleven.com > Zwangerschap & Baby > Het Cuddl verwarmd aankleedkussen voor extra babycomfort.

Het Cuddl verwarmd aankleedkussen voor extra babycomfort.

Op de Negenmaandenbeurs maakte ik kennis met Cuddl. Cuddl heeft een verwarmd aankleedkussen in het assortiment, wat een ware innovatie is op het gebied van babycomfort! Als moeder van een prematuur geboren baby die moeite had met haar temperatuur kan ik namelijk als geen ander beamen dat een verwarmd aankleedkussen een top product is. Afdrogen na een badje, aankleden na een slaapje, luier verschonen in de winter, het zijn allemaal klusjes die erbij horen maar die behoorlijk wat stress op kunnen leveren bij baby en (groot)ouder. Met het Cuddl verwarmd aankleedkussen kan deze stressvolle haastklus een veel aangenamere aangelegenheid worden. Ofschoon het verplichte nummers zijn die luier-wisselingen etc, zijn het ook contactmomenten met je (klein)kind waarbij er geoefend kan worden met rollen, draaien en rechtop zitten en staan. En wat dacht je van woordjes leren? Van een krijspartij naar een gezellig kletsmomentje. Dat wil jij toch ook?!?

Hoe werkt het Cuddl verwamd aankleedkussen?

Om het Cuddl verwarmd aankleedkussen te gebruiken hoef je slechts 4 stappen te doorlopen. Easy peasy toch? Ik zet ze hieronder op een rij:

  • Stap 1: Leg het Cuddl verwarmd aankleedkussen op de commode of op een andere veilige plaats. Om het glijden van het verwarmd aankleedkussen te voorkomen is het verwarmd aankleedkussen voorzien van anti-slip materiaal. Uiteraard kan je baby heerlijk bewegen, zorg er daarom ook voor dat je altijd aanwezig bent en laat je kindje nooit alleen!
  • Stap 2: Sluit de kabel van het aankleedkussen aan op de kabel van de adapter.
  • Stap 3: Steek de stekker van het aankleedkussen in het stopcontact. Zorg ervoor dat het stopcontact beveiligd is zodat baby’s of kindjes hun vingers niet in het stopcontact kunnen steken.
    (Wanneer het Cuddl verwarmd aankleedkussen aangesloten wordt op de stroom, gaat het vanzelf aan. Als het kussen aan staat brandt de LED-indicator.)
  • Stap 4: Schakel het Cuddl verwarmde aankleedkussen in of uit door middel van de aan/uit knop.
    (Als het kussen aan staat brandt de LED-indicator. Als het kussen uit staat dan brandt de LED-indicator niet)

Informatie.

Lengte: 69cm.
Breedte: 52cm.
Hoogte: 11cm.
Onderzijde: Antislip materiaal.
Snoerlengte: 1 meter.
Materiaal buitenhoes: MED 180 PU/PES.
Verwarmingselement: 15 Watt, 12 Volt DC.
Thermostaat: Maximaal 37 Graden Celsius.
Omvormer: Input: 100-240V ~ 50/60Hz 1.3A.
Output: 12.6V – 3.0A 37.8W.
Handleiding: Download handleiding.

Lees ook:

Waar kleden jullie je kindje om?

Fotocredits: Cuddl.

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

1 reactie