Heksje Lilly en het wilde paarden avontuur
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Heksje Lilly en het wilde paarden avontuur

Heksje Lilly en het wilde paarden avontuur

Lilly (een echte geheime heks) heeft een speciaal boek: een toverboek! In dit boek staan allerlei toverkunsten en supertrucs voor heksen. Maar als je een woord fout zegt dan: Zzzwoesj! Niemand weet van het bestaan van dit boek. Behalve Leon, haar kleine broertje.

Heksje Lilly en het wilde paarden avontuur

Lilly en Leon zijn samen op de rijschool want er is een feest. Er is van alles te doen waaronder een wild-west show. Ook Luuk is aanwezig op het feest, hij is de rijleraar van Lilly. Terwijl Luuk een show geeft vertelt Lilly haar broertje over het Wilde Westen. Daarna mag ze zelf een stukje rijden en vertelt Luuk haar over stoere Betsie. Lilly is zo geïnteresseerd in het Wilde Westen dat ze stiekem een sliertje van het zadel af trekt, dit is voor haar toverspreuk. Maar voor ze naar het Wilde Westen gaat pakt ze nog een hoed van Leon, een stoere broek, een bloes met ruitjes, twee riemen met houders en een toverpistool met klappertjes. Nu is Lilly klaar voor het Wilde Westen.
Zou het Lilly lukken om Betsie te ontmoeten? En hoe zou het zijn in het Wilde Westen?
Je leest het allemaal in dit wilde paarden avontuur.

Informatie

Heksje Lilly en het wilde paarden avontuur
Uitgeverij: Kluitman
Tekst: KNISTER
Vanaf: 7 jaar
Tekeningen: Birgit Rieger
ISBN: 9789020683165

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics