Thuisleven.com
Thuisleven.com > Buiten > Tuinmeubels > Goedkoop mooie tuinartikelen kopen? Nu is het moment!

Goedkoop mooie tuinartikelen kopen? Nu is het moment!

De zomer is net voorbij. Het heeft pas een heel klein beetje gevroren en gesneeuwd. Toch kijk ik verrassend genoeg al weer uit naar de zomer. Eigenlijk niet helemaal realistisch, behalve als je graag een voordeeltje meepakt. Wist jij dat dit de ideale tijd van het jaar is om te kijken naar nieuwe tuinsets voor de zomer? Grijp dan nu je kans!

Onze winterse achtertuin

Al was het even wachten op de hovenier, hij heeft een fijn staaltje werk afgeleverd. Er gaat geen dag voorbij of ik geniet van onze achtertuin. Zelfs in de winter hebben we wat winterbloeiers, als de Helleborus gepoot. En voor wat besjesplanten voor de vogeltjes gezorgd. De altijd weer leuke keukentafel activiteit van vogelvoer maken van vet en zaden staat al op de planning. De benodigdheden zijn al in huis.
Ik ben benieuwd of het nieuw aangelegde gazon de nattigheid en de vorst zal doorstaan. De tijd zal het leren. We zorgen er in ieder geval goed voor.

Op naar de zomer

Van het gras op naar ons terras. Dat heeft zijn vaste, verhoogde vorm in natuursteen aangenomen en de tuinset zal daar op moeten passen. Deze tuinset moet zeker vijf personen herbergen. Misschien is nu de tijd aangebroken om eens te kijken naar een tuinbank als onderdeel van een tuinset. Dat neemt minder ruimte in dan losse stoelen. De praktijk leert dat we toch bijna nooit allemaal tegelijk willen zitten. Er wordt liever gespeeld dan even rustig iets gedronken en dan al helemaal niet zittend. Nee, drinken en weer door.

Het tuincentrum in kerstsferen

Plots bedenk ik mij nog een voordeel van het NU aanschaffen van een tuinset. Het bezoeken van de jaarlijkse kerstshow in het plaatselijke tuincentrum. Lekker scharrelen tussen de kerstballen, onderweg een warme chocomel of glühwein nuttigen. En dan uit de drukte rustig wegdromen naar de zomer op een mogelijke nieuwe tuinset. Alle tuinsets even passen en dan uitgerust je keuze bepalen.

Lees ook:

Ben jij al weer toe aan de zomer?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Op zich wel, ik vind het aan de ene kant gezellig om nu lichtjes aan te hebben. Maar aan de andere kant de lichte avonden vind ik ook fijn

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics