Thuisleven.com > Buiten > Goedkoop mooie tuinartikelen kopen? Nu is het moment!

Goedkoop mooie tuinartikelen kopen? Nu is het moment!

De zomer is net voorbij. Het heeft pas een heel klein beetje gevroren en gesneeuwd. Toch kijk ik verrassend genoeg al weer uit naar de zomer. Eigenlijk niet helemaal realistisch, behalve als je graag een voordeeltje meepakt. Wist jij dat dit de ideale tijd van het jaar is om te kijken naar nieuwe tuinsets voor de zomer? Grijp dan nu je kans!

Onze winterse achtertuin

Al was het even wachten op de hovenier, hij heeft een fijn staaltje werk afgeleverd. Er gaat geen dag voorbij of ik geniet van onze achtertuin. Zelfs in de winter hebben we wat winterbloeiers, als de Helleborus gepoot. En voor wat besjesplanten voor de vogeltjes gezorgd. De altijd weer leuke keukentafel activiteit van vogelvoer maken van vet en zaden staat al op de planning. De benodigdheden zijn al in huis.
Het aangelegde gazon is helaas wel een zorgenkindje. Ik ben benieuwd of het gras de nattigheid en de vorst zal doorstaan. Er slijt al een paadje door het gras van de poort via de schuur richting de keukendeur.

Op naar de zomer

Van het gras op naar ons terras. Dat heeft zijn vaste, verhoogde vorm in natuursteen aangenomen en de nieuwe tuinset zal daar op moeten passen. Deze tuinset moet zeker vijf personen herbergen. Misschien is nu de tijd aangebroken om eens te kijken naar een tuinbank als onderdeel van een tuinset. Daar passen drie paar wiebelbillen beter op dan drie losse tuinstoelen op ons terras passen. En de meisjes willen toch niet altijd tegelijkertijd rustig zitten. Afgelopen jaar is vaker dan één keer de tuinstoel achteruit het verhoogde terras afgeschoven. Gelukkig zat er steeds niemand op en heeft de schrik als waarschuwing gewerkt.

Het tuincentrum in kerstsferen

Plots bedenk ik mij nog een voordeel van het NU aanschaffen van een tuinset. Het bezoeken van de kerstshow in het plaatselijke tuincentrum. Lekker scharrelen tussen de kerstballen, onderweg een warme chocomel of glühwein nuttigen. En dan uit de drukte rustig wegdromen naar de zomer op een mogelijke nieuwe tuinset. Alle tuinsets even passen en dan uitgerust je keuze bepalen.

Ben jij al weer toe aan de zomer?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

1 reactie

  • Op zich wel, ik vind het aan de ene kant gezellig om nu lichtjes aan te hebben. Maar aan de andere kant de lichte avonden vind ik ook fijn