Een loungeset voor op je balkon.
Thuisleven.com > Buiten > Je wilt uitgebreid loungen maar je hebt een balkon.

Je wilt uitgebreid loungen maar je hebt een balkon.

Soms heb je van die wensen, maar voel je je gehinderd door omstandigheden. Van die omstandigheden waar je niets aan kunt doen. Waar je geen invloed op hebt. Je zou graag uitgebreid willen loungen, maar je hebt maar een kleine buitenruimte. Een loungeset op een balkon, zie je het al voor je?

Het balkon inrichten als buitenruimte.

Om je appartement of de bovenlaag van je woonhuis te vergroten zou je alle buitenruimtes in gebruik kunnen nemen. Denk hierbij aan het balkon, het platte dak of je dakterras. Met een paar accessoires als een buitenkleed en wat meubelstukken maak je er al een waar paradijsje van. En gelukkig denkt de aanbieder van loungesets ook met je mee.

Een loungeset op je balkon.

Als je aan een loungeset denkt, dan zie je vast een enorme hoekbank met diepe zittingen en dikke kussens voor ogen. Een bijpassende tuintafel maakt er een complete set van. Waar je heerlijk kunt loungen met je vrienden of familie. Niet iedereen heeft de ruimte voor deze set, maar wil wel graag loungen. Daar is handig op ingesprongen door de loungeset compacter te maken. Je hoeft, als je dat niet wilt, helemaal niet over te stappen naar een bistrosetje. Je kunt met gemak een kleine loungeset op je balkon kwijt. De tafel is te combineren met een paar losse stoelen. En ondanks de beperkte ruimte behoort een loungebank ook tot de mogelijkheden. Qua comfort en gemak hoef je sowieso niets in te boeten.

Omspringen met de ruimte.

Je moet wel een beetje handig zijn met de beperkte ruimte om te kunnen springen. Daar zijn een aantal foefjes voor. Je kunt bijvoorbeeld qua beplanting en decoraties van laag naar hoog werken zodat je de beschikbare ruimte optimaal benut. Wat solar lampjes en een vrolijke tuinposter op de wand kosten je ook geen ruimte maar brengen wel sfeer. En door voor een loungeset met een wicker te kiezen, schuif je er met gemak een zitplaats bij. Kortom, stuur de uitnodigingen de deur maar alvast uit. De nieuwste trend voor deze zomer is het inrichten van een balkon-lounge.

Lees ook:

Houd jij ook zo van loungen?

Afbeelding van THANH TUẤN NGUYỄN via Pixabay

Linda Meester

Blogger op TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Geverifieerd door ExactMetrics