Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Kerst & Oud en Nieuw > Glitter Eenhoorn Kerstboom decoratie

Glitter Eenhoorn Kerstboom decoratie

Kerstmis vind ik toch wel het meest sfeervolle moment van het jaar. Een Kerstboom met wel tientallen ballen, lichtjes, slingers en een mooie piek in huis zijn al de eerste stap om het huis aan te kleden. Een kerststal onder de boom met daarnaast cadeautjes is een tweede stap in de juiste richting. Op alle mogelijke (en onmogelijke) plekken in en om huis versiering is een derde stap. De finishing touch is voor ons toch wel nieuwe decoratie. Zo hebben we dit jaar een Glitter Eenhoorn in de Kerstboom van de kinderen hangen.

Kerstboom van de kinderen

Wij hebben een Kerstboom in de huiskamer staan die de tonen goud en rood draagt. Afgewerkt met doorzichtige glazen Kerstaccessoires. De boom van de kinderen daarentegen is lekker bont. Elk jaar mogen ze zelf iets nieuws uit kiezen en zo is de boom, door de jaren heen, behoorlijk kleurrijk geworden. Vooral onze jongste dochter heeft een glitterachtige smaak en als je haar smaak dan ook nog even combineert met haar liefde voor Eenhoorns dan heb je al snel iets twinkelends in de boom hangen

Glitter Eenhoorn

Klei een wit lijfje, een roze staart, regenboog manen, vleugels en een Kerst hoorn aan elkaar. Strooi er een lading glitters overheen en je hebt een hele blij dochter. Mits je het als ouder goed kunt, want mijn dochter was helemaal niet zo gecharmeerd van mijn knutselwerkje.
Ze vroeg zelfs wat mijn klei-werk voor moest stellen… Nou ja zeg!
Dus daar gingen dan mijn goede bedoelingen. Een tweede poging zou een optie zijn geweest, ware het niet voor het feit dat ik er al 5 pogingen op had zitten voor mijn uiteindelijke resultaat.

Wie houdt wie voor de gek?

Lang erover piekeren ben ik niet van plan. Op de website van Radbag heb ik namelijk wel een perfecte eenhoorn met glitters voorbij zien komen. Voldoet precies aan de kleuren, de glitters en bezorgtijd. Voor de grap bestel ik de Unicorn en een paar dagen later gaan we weer kleien. Ditmaal tover ik na afloop mijn klei-werk de kast in en haal de Glitter Eenhoorn van Radbag tevoorschijn. De kinderen kijken mij erg nieuwsgierig aan. Ik besluit maar niks meer te zeggen en te gaan koken…

Lees ook:

Maak jij wel eens flaters bij je kinderen en hoe los je ze op?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Hahahaha echt geweldig dit 😀 Uiteraard maak ik ook wel eens flaters maar deze is wel heel creatief opgelost hoor. 😀

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics