Thuisleven.com > Kerst & Oud en Nieuw > Glitter Eenhoorn Kerstboom decoratie

Glitter Eenhoorn Kerstboom decoratie

Kerstmis vind ik toch wel het meest sfeervolle moment van het jaar. Een Kerstboom met wel tientallen ballen, lichtjes, slingers en een mooie piek in huis zijn al de eerste stap om het huis aan te kleden. Een kerststal onder de boom met daarnaast cadeautjes is een tweede stap in de juiste richting. Op alle mogelijke (en onmogelijke) plekken in en om huis versiering is een derde stap. De finishing touch is voor ons toch wel nieuwe decoratie. Zo hebben we dit jaar een Glitter Eenhoorn in de Kerstboom van de kinderen hangen.

Kerstboom van de kinderen

Wij hebben een Kerstboom in de huiskamer staan die de tonen goud en rood draagt. Afgewerkt met doorzichtige glazen Kerstaccessoires. De boom van de kinderen daarentegen is lekker bont. Elk jaar mogen ze zelf iets nieuws uit kiezen en zo is de boom, door de jaren heen, behoorlijk kleurrijk geworden. Vooral onze jongste dochter heeft een glitterachtige smaak en als je haar smaak dan ook nog even combineert met haar liefde voor Eenhoorns dan heb je al snel iets twinkelends in de boom hangen

Glitter Eenhoorn

Klei een wit lijfje, een roze staart, regenboog manen, vleugels en een Kerst hoorn aan elkaar. Strooi er een lading glitters overheen en je hebt een hele blij dochter. Mits je het als ouder goed kunt, want mijn dochter was helemaal niet zo gecharmeerd van mijn knutselwerkje.
Ze vroeg zelfs wat mijn klei-werk voor moest stellen… Nou ja zeg!
Dus daar gingen dan mijn goede bedoelingen. Een tweede poging zou een optie zijn geweest, ware het niet voor het feit dat ik er al 5 pogingen op had zitten voor mijn uiteindelijke resultaat.

Wie houdt wie voor de gek?

Lang erover piekeren ben ik niet van plan. Op de website van Radbag heb ik namelijk wel een perfecte eenhoorn met glitters voorbij zien komen. Voldoet precies aan de kleuren, de glitters en bezorgtijd. Voor de grap bestel ik de Unicorn en een paar dagen later gaan we weer kleien. Ditmaal tover ik na afloop mijn klei-werk de kast in en haal de Glitter Eenhoorn van Radbag tevoorschijn. De kinderen kijken mij erg nieuwsgierig aan. Ik besluit maar niks meer te zeggen en te gaan koken…

Maak jij wel eens flaters bij je kinderen en hoe los je ze op?

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

1 reactie

  • Hahahaha echt geweldig dit 😀 Uiteraard maak ik ook wel eens flaters maar deze is wel heel creatief opgelost hoor. 😀