Thuisleven.com > Buiten > Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

De feestmaand is voorbij en de depri januari maand hebben we achter de rug. Tijd om weer wat kleur in het leven aan te brengen met de vrolijk gekleurde glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

De decoratieve vogels van glas zijn handgemaakt en hartstikke uniek! Van elk vogeltje is er namelijk maar één gemaakt. De vogel hangers zijn gemaakt van glas in diverse kleuren en maten. Zo is er altijd wel een op de site die het beste bij je past. De vogeltjes zijn uitermate geschikt om binnen en buiten op te hangen. Glas is namelijk weerbestendig.

Extra mooi is het om de vogel hanger voor het glas te hangen. Vooral als er (zon)licht door de vogel schijnt geeft het een prachtig effect. Je kunt het vogeltje natuurlijk ook hangen in een boom, aan het balkon of aan een tuinhuisje. Zoveel mensen zoveel wensen!
Het is daarom niet alleen een prachtig geschenk aan jezelf maar ook aan een ander. Te denken valt aan een verjaardag, Moederdag, jubileum, tuinfeest, housewarming en zelfs een bruiloft!

Gaaf!Glas! Is per 2022 gesloten.

Lees ook:

Welk vogeltje en kleuren vind jij het mooiste?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

44 reacties