Thuisleven.com
Thuisleven.com > Buiten > Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

De feestmaand is voorbij en de depri januari maand hebben we achter de rug. Tijd om weer wat kleur in het leven aan te brengen met de vrolijk gekleurde glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

De decoratieve vogels van glas zijn handgemaakt en hartstikke uniek! Van elk vogeltje is er namelijk maar één gemaakt. De vogel hangers zijn gemaakt van glas in diverse kleuren en maten. Zo is er altijd wel een op de site die het beste bij je past. De vogeltjes zijn uitermate geschikt om binnen en buiten op te hangen. Glas is namelijk weerbestendig.

Extra mooi is het om de vogel hanger voor het glas te hangen. Vooral als er (zon)licht door de vogel schijnt geeft het een prachtig effect. Je kunt het vogeltje natuurlijk ook hangen in een boom, aan het balkon of aan een tuinhuisje. Zoveel mensen zoveel wensen!
Het is daarom niet alleen een prachtig geschenk aan jezelf maar ook aan een ander. Te denken valt aan een verjaardag, Moederdag, jubileum, tuinfeest, housewarming en zelfs een bruiloft!

Gesloten.

Vanaf 2022 is het jammer genoeg niet meer mogelijk om online en fysiek een bezoek te brengen aan Gaaf!Glas!, maar gelukkig is er een alternatieve manier om prachtige glaskunstwerken te bewonderen en aan te schaffen. Online platforms zoals Bol.com bieden een uitgebreide selectie van glas kunstwerken, waardoor kunstliefhebbers nog steeds kunnen genieten van deze unieke en fascinerende vorm van creativiteit.

Bol.com, een bekend en betrouwbaar online winkelplatform, maakt het mogelijk om gemakkelijk toegang te krijgen tot een verscheidenheid aan glaskunstwerken, variërend van delicate sculpturen tot kleurrijke vazen en andere decoratieve stukken. Door het aanbieden van deze kunstwerken op hun platform, stellen ze kunstenaars in staat om hun creaties aan een breed publiek te presenteren en kunstliefhebbers de kans te geven om prachtige glaskunstwerken te ontdekken en te verwerven.

Lees ook:

Welk vogeltje en kleuren vind jij het mooiste?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

44 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics