Thuisleven.com > Buiten > Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

De feestmaand is voorbij en de depri januari maand hebben we achter de rug. Tijd om weer wat kleur in het leven aan te brengen met de vrolijk gekleurde glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

De decoratieve vogels van glas zijn handgemaakt en hartstikke uniek! Van elk vogeltje is er namelijk maar één gemaakt. De vogel hangers zijn gemaakt van glas in diverse kleuren en maten. Zo is er altijd wel een op de site die het beste bij je past. De vogeltjes zijn uitermate geschikt om binnen en buiten op te hangen. Glas is namelijk weerbestendig.

Extra mooi is het om de vogel hanger voor het glas te hangen. Vooral als er (zon)licht door de vogel schijnt geeft het een prachtig effect. Je kunt het vogeltje natuurlijk ook hangen in een boom, aan het balkon of aan een tuinhuisje. Zoveel mensen zoveel wensen!
Het is daarom niet alleen een prachtig geschenk aan jezelf maar ook aan een ander. Te denken valt aan een verjaardag, Moederdag, jubileum, tuinfeest, housewarming en zelfs een bruiloft!

Welk vogeltje vind jij het mooiste?

Win

Wij mogen van Gaaf!Glas! een cadeaubon t.w.v. €25,00 verloten waarmee jij een vogelhanger naar keuze kunt bestellen. Wil jij kans maken op deze leuke prijs plaats dan onder 3 willekeurige blogs op Thuisleven, waaronder deze, een reactie (beantwoord bijvoorbeeld de vraag).

Iedereen die Gaaf!Glas! via Instagram gaat volgen, ontvangt een extra winkans.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

We maken de winnaars op 12 februari 2020 bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

41 reacties