Thuisleven.com > Buiten > Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

De feestmaand is voorbij en de depri januari maand hebben we achter de rug. Tijd om weer wat kleur in het leven aan te brengen met de vrolijk gekleurde glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

Glazen tuinvogel hanger van Gaaf!Glas!

De decoratieve vogels van glas zijn handgemaakt en hartstikke uniek! Van elk vogeltje is er namelijk maar één gemaakt. De vogel hangers zijn gemaakt van glas in diverse kleuren en maten. Zo is er altijd wel een op de site die het beste bij je past. De vogeltjes zijn uitermate geschikt om binnen en buiten op te hangen. Glas is namelijk weerbestendig.

Extra mooi is het om de vogel hanger voor het glas te hangen. Vooral als er (zon)licht door de vogel schijnt geeft het een prachtig effect. Je kunt het vogeltje natuurlijk ook hangen in een boom, aan het balkon of aan een tuinhuisje. Zoveel mensen zoveel wensen!
Het is daarom niet alleen een prachtig geschenk aan jezelf maar ook aan een ander. Te denken valt aan een verjaardag, Moederdag, jubileum, tuinfeest, housewarming en zelfs een bruiloft!

Gaaf!Glas! Is per 2022 gesloten

Lees ook

En op Tuin- en Buitenleven: Glas in en om de tuin

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestTikTokYoutubeBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Welk vogeltje vind jij het mooiste?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

44 reacties