Thuisleven.com
De Beginnerstuin

De Beginnerstuin

De Beginnerstuin; voor wie een nieuwe tuin wil aanleggen, voor wie grote of kleine veranderingen in de tuin wil aanbrengen, maar ook voor iedereen die gewoon even wil wegdromen naar mooie tuinen en plantencombinaties. De special bestaat uit een verzameling van de beste artikelen uit Groei & Bloei en kan je kan helpen om van jouw tuin een droomplek te maken. Want iedereen kan tuinieren, als je maar weet hoe je moet beginnen. Meer dan 150 pagina’s inspiratie en tips!

Wat vinden wij van De Beginnerstuin?

Nu we grotendeels klaar zijn met de verbouwing in huis, zijn we ons langzaam aan het voorbereiden op de tuin. Aangezien we in de eerste heuvels van het Limburgse landschap wonen is onze voordeur te bereiken via een trap, maar lopen we achterom zo de tuin in. De trap die er ligt is niet geheel onze stijl en bovendien missen we een pad naar boven waar we met de kinderwagen overheen kunnen. De achtertuin is weliswaar erg seizoenrijk aangelegd, echter de vijver en een kindje samen vind ik niet de meest ideale combinatie. Kortom de voortuin en achtertuin gaan flink op de schop.

Maar wat komt er voor in de plaats is de grote vraag. Nou moet ik eerlijk bekennen dat tuinieren niet in mijn bloed zit. In het magazine De Beginnerstuin komt zo’n beetje alles aan bod: een leef tuin, een jungletuin, een tuin waarin je kunt spelen, eten, loungen, turen, etc.

Het is opvallend hoeveel ontwerpideeën, plantentips en voorbeelden van andermans tuinen in het boek staan. De komende periode zal ik dan ook veel met het magazine in de tuin te vinden zijn.

De Beginnerstuin

Prijs en verkrijgbaarheid

De special kost € 8,95 en is nu te koop bij supermarkten en tijdschriftverkopers. Wil je de deur niet uit, bestel hem dan online in de Tuinen-shop (+ € 2,50 verzendkosten). Daar vind je ook leuke combideals met andere specials!

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

20 reacties

 • Onze tuin moet deze zomer helemaal op de schop en ik kan zeker nog wel wat inspiratie en idee gebruiken. Ik vind het maar lastig die tuin. Beetje praktisch maar ook met mooie bloemen en planten, niet te veel onderhoud maar ook niet alleen maar tegels…

 • Dit magazine zou ik ook wel graag willen lezen. Ik ben op dit moment ook voorzichtig begonnen met wat veranderingen in onze tuin.

 • Wij hebben een nieuw huis en tuin in een nieuwbouwwijk. De tuin is nog steeds nogal kaal en we weten eigenlijk niet zo goed hoe te beginnen. Dit boek zou dus ontzettend fijn zijn om inspiratie op te doen en tips te krijgen hoe we het aan kunnen pakken.

 • Mijn ideale tuin heeft van alles wat. Een rustig hoekje om te zitten, een veilig plekje voor de barbecue, een beetje gras voor het konijn, een speelplek voor de kinderen en een klushoekje voor zowel mij als mijn man.

 • Zeer veel interesse in dit blad De beginnerstuin van de makers Groei& Bloei. Ik bescherm mijn telefoon met een hoesje, pincode, veilige plaats en geen onnodige apps.

  • Mijn ideale tuin bestaat uit veel planten en bloemen. In elke jaargetijde wat bloeiends in de tuin. Daarnaast diervriendelijk maar ook ruimte voor een terras met een tuinmeubelen. Omdat ik in mijn huidige huis nog niet zo lang woont is voelt mijn tuin nog niet eigen. Daarom wil ik graag dit inspirerende blad winnen.

 • Hoe wordt dat bedoeld je telefoon beschermen, met een hoesje en een extra scherm beveiliging. Oh ja. leen je telefoon nooit uit.

 • Handig tijdschrift voor de beginnende tuinierders, mijn kleinkinderen.
  Doen we leuke en handige ideetjes op.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

 • Wat leuk! Ik waag graag een kansje. Ik bescherm mijn telefoon door mijn kids er niet aan te laten zitten
  Whahahah nee ik heb een hoesje van leder en een beschermlaagje op het glas geplakt.

 • Lijkt me een prachtig magazine.
  Mijn tuin is aan ‘renovatie’ toe.. Na de ijsheiligen.
  Er staan met zekerheid goede tips en ideetjes in

  Ik kende het tijdschrift nog niet.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics