Selecteer een pagina

Zo af en toe verwennen wij onszelf met een emmertje Boer’n aardbei yoghurt van Zuivelhoeve. Heerlijke stevige yoghurt met onderin ‘rode saus’ zoals onze kinderen dat noemen. Door de meeste mensen ook wel aardbeiensaus genoemd. Door Zuivelhoeve werden wij verrast met wat lekkers. Twee bakjes nieuwe Boer’n yoghurt vanille & muesli. Deze wilden wij wel uitproberen, helaas dachten onze kinderen daar hetzelfde over. Dat werd dus delen met onze kinderen. Wil je weten wat wij ervan vonden? Iedereen had al snel zijn mening klaar, dus lees gauw verder!

Zuivelhoeve

Boer'n yoghurt vanille & muesliIk denk dat de meeste van jullie wel eens gehoord hebben van de Zuivelhoeve en zijn zuivelproducten. Zo’n 37 jaar geleden begon de familie Roerink in Twente met het maken van deze lekkere zuivelproducten. En nog steeds zijn de producten in de supermarkt te vinden. Wij denken dat dit komt omdat ze met hun tijd meegaan. Naast de diverse soorten Boer’n yoghurt, hebben ze ook Boer’n vla en ook de Boer’n yoghurt in kleine porties met muesli en een notenvariant. Nog steeds worden deze producten op de boerderij in Twente gemaakt.

Onze mening over Boer’n yoghurt vanille & muesli

Wij waren al bekend met een paar producten Boer’n yoghurt maar nog niet met deze variant met muesli. Wij waren benieuwd. Allereerst valt de verpakking op, het is een 1-persoonsportie in een handige meeneemverpakking. Een handig formaat om zo mee te nemen naar je werk of als je een dagje uit gaat. Maar ook gewoon thuis te gebruiken als ontbijt of een tussendoortje. Volgens onze kinderen zou dit ook heel handig zijn voor een picknick. Nou inderdaad! Je zet ze zo in je koelbox/koeltas en je hebt een heerlijk geniet momentje op welk moment van de dag ook.

In het deksel zie je de muesli al zitten. De muesli zit in het dekseltje en is goed dicht verpakt. Tot onze verrassing was de muesli goed knapperig., altijd even afwachten. Maar wij vonden dit opvallen en is zeker een pluspunt!  De smaak van de vanille komt goed naar voren, en de combinatie van vanille met muesli is erg lekker.  Er is ook nagedacht over het meenemen als tussendoortje, want er zit een lepeltje bij. Een lepeltje dat je even uit moet klappen, maar dat wel opvallend stevig is. Zelfs voor die snelle grijpgrage kinderhandjes. De muesli giet je zo bij de vanille, even roeren en je kunt smullen. Bij de eerste hap zegt onze 7-jarige dochter ‘dit is te lekker, iedereen moet dit proeven’ en ‘schrijf je dat wel even op mama? Iedereen moet dit proeven‘. Nou bij deze lieve lezers….jullie moeten het allemaal gaan proeven. Heb je geproefd? We horen we graag jullie mening! Handig om te weten; er zit 170 gram in een bakje. Wil je meer weten over de ingrediënten? Kijk dan voor een overzicht.

Deze Boer’n yoghurt vanille & muesli is wat ons betreft de moeite waard om eens te proberen.

Lees ook:

Heb jij het al geproefd?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we review exemplaren ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics