Thuisleven.com
Geld verdienen met Geld Terug Acties
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Geld verdienen met Geld Terug Acties

Geld verdienen met Geld Terug Acties

Met dit prachtige weer trekken we er weer massaal op uit. Dat is niet alleen goed voor de vitamientjes maar ook voor ons humeur. Immers hebben we toch heel wat weken binnen doorgebracht. En met dat mooie weer krijgen de meeste mensen ook weer de behoefte om aan hun figuur te werken, om zo in de zomer mooi voor de dag te komen. En ik ga je vandaag helpen hoe je aan je figuur werkt, de nodige vitamine D binnen krijgt én er zelfs nog iets mee verdient. Klinkt dit een beetje raar in de oren? Lees dan snel verder om te ontdekken wat ik precies bedoel.

Geld verdienen met Geld Terug Acties

Linda en ik zijn beide dol op besparen en ik ga nu uitleggen waarom.
Laten we beginnen bij het begin. Linda (wonend in Hilversum) en ik (wonend in Roermond) leerden elkaar kennen via Marktplaats. Ik verkocht en ruilde daar mijn spullen die ik niet meer nodig had (zowel nieuwe als gebruikte). Linda, die net zwanger was van haar eerste, kon mijn spullen goed gebruiken. Toen ik zwanger raakte van de tweede, een meisje, nam ik weer spullen van Linda over en zo gingen er steeds meer dozen met de post mee om elkaar een plezier mee te doen. De beurzen bleven gesloten, alleen de porto werd vergoed. Om het toch wel een beetje fair te houden hielden we een bestand bij. Omdat het contact zo goed verliep en Linda nog twee dochters kreeg (dus drie lieve dochters) en ik nog twee kinderen erna (dus vier in totaal) bleven we contact houden. We deelden onze frustratie momenten, onze tips en wisselden we o.a. kraamcadeau’s uit omdat de ander het beter kon gebruiken.

Full-time moederen

We hebben er beiden bewust voor gekozen om full-time te moederen zolang dat mogelijk was. Maar om dat zolang mogelijk te rekken op onze spaarcenten werd het een uitdaging om te besparen. Zo zijn we begonnen met geld terug acties, immers iets wat gratis is hoeft niet meer gekocht te worden. We begonnen een webshop om onze goederen te verkopen die we niet meer gebruikten en hielden alle acties nauwlettend in de gaten (de webshop bestaat nu niet meer, daarvoor is Thuisleven in de plaats gekomen). En nu we langzaam het einde van de laatste reserves zien staan op onze rekeningen zijn we eens gaan kijken naar leuke activiteiten waar we wat mee verdienen. En zo kwamen we uit bij SmartSpotter.

Smartspotter

SmartSpotter is een app die gratis te downloaden is op je gsm. Zodra je hier inlogt staan er opdrachten in je beginscherm. Per opdracht kun je zien welke vergoeding je ervoor krijgt maar ook hoeveel punten het je oplevert. Hoe meer punten je behaalt, des te hoger je level. Per level zijn er meer opdrachten tegelijkertijd te reserveren en mag je langer over deze opdrachten doen. De opdrachten zijn steeds weer wisselend. Niet alleen de opdracht zelf maar ook de locatie. Zo fiets ik de ene keer naar de winkel om de hoek en de andere keer moet ik in het centrum zijn. Ideaal voor mijn dagelijkse work-out.

Afgekeurde opdrachten

Zodra ik een opdracht heb geaccepteerd, heb ik een bepaalde tijd om de opdracht te vervullen. Handig is het dus als je de opdracht accepteert voor het bedrijf of als je zeker weet dat je het gaat halen. Aangezien de opdrachten verschillen is het daarom zeer belangrijk/raadzaam om je aandacht er goed bij te houden, maak je namelijk fouten wordt de opdracht afgekeurd en krijg je niet uitbetaald (dat is zonde van de tijd en energie).
Wordt de opdracht goedgekeurd dan krijg je het saldo en de punten erbij geschreven en kan je ervoor kiezen het uit te laten uitbetalen bij een gespaard saldo van 20 euro. En dat gaat best rap is mij opgevallen.

SmartSpotter in het kort

Voor directe toegang via de gratis te downloaden app, kun je je aanmelden. Zodra de applicatie geïnstalleerd is kun je je gegevens invullen en kan het geld verdienen beginnen. In de app. staan namelijk diverse opdrachten. De één dicht bij, de ander verder weg.

Lees ook:

Ben jij al bekend met SmartSpotter?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

11 reacties

 • Smartspotter heeft meegelezen en aangegeven dat mocht je je via de link aanmelden:

  Je binnen een werkdag bericht krijgt dat je bent toegelaten (je mag inderdaad ook anderen uitnodigen, maar is nu minder relevant)

 • Wat leuk! Deze kende ik nog niet. Roamler ben ik mee gestart, maar inmiddels ook mee gestopt. Mobiel kon het niet. Daarbij heb ik geen wifi buitenshuis.

 • Ik heb zowel roamler als smartspotter.
  Het komt op hetzelfde neer. Roamler doet buiten de winkelopdrachten ook creatieve opdrachten die je thuis of buiten kan doen en waar je punten mee verdient. Tevens kun je bij het behalen van bepaalde levels invites krijgen. Als de persoon goed doorzet en level 3 behaald, dan krijg je ook nog een klein percentage van wat er verdiend wordt.
  Het voordeel van smartspotter vind ik dat je de gehele opdracht kunt doorzien en kunt beginnen in de opdracht waar je wilt, dat kan bij roamler niet.
  Altijd leuk om iets bij te verdienen en hoe makkelijk als je het tijdens je boodschappen kan doen.
  Heb voor de liefhebber een invite staan van smartspotter.

 • De opdrachten binnen de applicatie zijn heel verschillend. Zo kan je bijvoorbeeld bij Dirkson de houdbaarheid van zuivel ter plaatse controleren of in een horeca-aangelegenheid een drankje bestellen en vragen beantwoorden. Het grootste gedeelte van de opdrachten zijn als mystery quest.

 • Beste Spotter,

  Je hebt zojuist je aanmelding voor SmartSpotter bevestigd!

  We laten momenteel maar een beperkt aantal Spotters toe. Wil je er zeker van zijn dat je zo snel mogelijk gebruik kunt maken van SmartSpotter? Vraag dan aan je vrienden of ze zich ook aanmelden via jouw persoonlijke link. Hoe meer vrienden zich via jouw link aanmelden, hoe eerder jij toegang krijgt!

  We hopen je binnenkort te kunnen verwelkomen!

  Het SmartSpotter team

  • Dat heb je snel gedaan! Onze ervaring leert dat je vrij snel toegelaten wordt als Spotter! Het is overigens wel een beetje een aparte manier van verwerven. Wij zijn al SmartSpotters en hebben dit een hele tijd geleden al gedaan allemaal, deze link is dus puur om anderen te attenderen op deze leuke app en wij gunnen jullie die 10 euro starttegoed (hebben wij niet gehad).

 • Vreemde manier van werving… je dient je aannte melden met je email adres, vervolgens dien jendiente bevestigen met wederom je email adres en je postcode en vervolgens krijg je een melding dat er maar een beperkt aantal spotters worden toegelaten. Je krijgt voorrang als je de link doorstuurt naar vrienden…..
  Zoals jou link?
  Totaal niet duidelijk.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics