Thuisleven.com
Gebruik een Balvi tijdschriftenrek want opgeruimd staat netjes
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Opruimen > Gebruik een Balvi tijdschriftenrek want opgeruimd staat netjes

Gebruik een Balvi tijdschriftenrek want opgeruimd staat netjes

Een tijdschrift op tafel, een stapel bladeren op de vensterbank en geloof het of niet maar zelfs in het fonteintje bij het toilet vind ik met regelmaat papieren. Om gek van te worden! Zeker als je je bedenkt dat ik een grote boekenkast in de kamer heb staan waar alles netjes in hoort. Schijnbaar lukt het toch niet om die losse dingen op te ruimen en dus zocht ik naar een leuke oplossing.

Opgeruimd staat netjes!

We hebben al eens met een mand gewerkt. Hier kletterden we dan alle losse dingen in die we vonden. Het resultaat was een grote rommelmand die we met zijn allen vervloekten omdat er te veel in lag. Daarna zijn we overgestapt op het opbergen in een bepaald kastje. Dat resulteerde zich in een geheel ontplofte kast, want waarom zou je de spullen opruimen op de juiste plank? Eigenlijk had ik dat wel moeten zien aankomen…
Afijn, het probleem is nog steeds niet opgelost. Wederom ga ik op zoek naar een nieuwe oplossing die goed opvalt maar ook niet zodanig dat het lelijk is!

Balvi tijdschriftenrek

En ja hoor bij Ditverzinjeniet.nl zag ik dé oplossing! Namelijk een tijdschriftenrek, van het merk Balvi, in de vorm van een retro busje. Weliswaar geen gratis oplossing maar voor het luttele bedrag van €25,95 zeker de moeite waard. Het rek is zwart van kleur en past daarmee perfect bij mijn interieur. Mocht je liever een andere kleur genieten dan kan dat! Er is namelijk keuze uit: rood, zwart, groen, blauw en geel. Maar wat ik nog wellicht nog fijner vind is het formaat. Zo is hij vrij breed en hoog (24 x 40 x 14 cm). Daardoor passen alle formaten tijdschriften er met gemak in. Maar is hij niet te groot waardoor de tijdschriften niet meer opvallen. Bovendien heeft hij een gewicht van 1500 gram, dus ook als er wat zwaardere tijdschriften in gezet worden valt hij niet gelijk om. Als laatste pluspunt heeft het rek zelfs 3 vakjes zodat tijdschriften, of losse bladeren, niet gaan glijden. Kortom opgeruimd staat netjes!

Gebruik een Balvi tijdschriftenrek want opgeruimd staat netjes

Of dit werkt? Jazeker! De kinderen, maar ook ikzelf, hebben nu iets makkelijks in het oog staan waar we met zijn allen de de losse bladeren en tijdschriften in op kunnen bergen.

Mocht je op zoek zijn naar nog meer leuke items? Kijk dan eens op Ditverzinjeniet.nl voor het complete aanbod.

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics