Selecteer een pagina

Kookboeken zijn meestal boeken die a) best prijzig zijn, b) best prijzig zijn en c) vaak gebruikt worden. Wegstoppen op zolder is dan ook alles behalve handig. Daarbij vind ik dat kookboeken horen op de plek waar ze gebruikt worden namelijk in de keuken! Met de Balvi Le Chef Boekensteun laat je de boeken mooi rechtop staan zonder weg te schuiven dankzij de siliconen dopjes aan de onderkant. Wel zo prettig!

Balvi

Een van de favoriete (en vaste) merken op Ditverzinjeniet.nl vind ik toch wel Balvi. Balvi is al sinds 1963 importeur van unieke, originele producten. Het bedrijf is gehuisvest in Barcelona en biedt een gevarieerd assortiment van tijdloze en verrassende producten, die bovendien ook nog eens bruikbaar zijn. De designers van Balvi hebben inmiddels al jarenlang ervaring opgedaan en komen dan ook iedere zes maanden met een verfrissende nieuwe collectie. De collectie van dit Spaanse bedrijf is in te delen in acht categorieën: Keuken, Aan Tafel, Badkamer, Wonen, Opbergen, Gifts, Klokken en Fotolijsten.

Ditverzinjeniet

Op Ditverzinjeniet kom je een scala aan Balvi producten tegen waaronder de Balvi Le Chef Boekensteun. Het zal je vast en zeker niks verbazen dat ik vaker aandacht heb gespendeerd aan dit merk op Thuisleven (lees de reviews). Wat mij vooral aanspreekt zijn de mooi vorm gegeven producten die ook nog eens betaalbaar zijn voor iedereen. Veel items zijn dus ook een geweldig geschenk om te krijgen of geven. En grote kans dat je in de toekomst nog eens wat reviews van dit merk voorbij ziet komen.

Balvi Le Chef Boekensteun

Terug komend op de Balvi Le Chef Boekensteun. Nou zijn wij nog van plan om een mooie plank in de keuken op te hangen, daarom krijgt de boekensteun nog niet helemaal de ereplek. Echter toch getest op een andere plek, immers valt er alleen wat te reviewen als we ook daadwerkelijk weten of het wel / niet werkt. Zoals het merk belooft verschuift de boekensteun inderdaad niet en houdt deze de boeken op de plaats. Wat ik zelf leuk vind is dat de boekensteun ook in andere versies verkrijgbaar is (The Library, Singing In The Rain en The Reader). Op deze manier valt er ondanks de unieke uitstraling toch een eenheid te creëren in huis. Hoe mooi is dat?

Wist je dat je bij Ditverzinjeniet ook terecht kunt voor pizzasnijders, Accessoires huis en Baby Kado?

Geverifieerd door ExactMetrics