Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Feest met Rupsje Nooitgenoeg

Feest met Rupsje Nooitgenoeg

Vier feest met Rupsje Nooitgenoeg. 2019 is/was namelijk een feestjaar voor Eric Carle en Rupsje Nooitgenoeg: Rupsje vierde zijn 50e verjaardag en Eric Carle vierde zijn 90e verjaardag. Gottmer uitgeverij sluit dit feestjaar af met drie prachtige uitgaven die wij als cadeau in ontvangst mochten nemen.

Kerstmis met Rupsje Nooitgenoeg

Op Kerstavond schijnt de maan zacht, wie zullen er thuis zijn deze nacht?
De tafel is gedekt met lekkers voor al het bezoek en buiten sneeuwt het er vrolijk op los. Dan is er geklingel van bellen en klokjes te horen. Maar waar is al het bezoek en zal de Kerstman wel komen?

Een kartonnen boek met vele flapjes die je met je kleine telg kunt openen.
ISBN: 9789025771669

Slaap lekker, Rupsje Nooitgenoeg

Welke dieren zijn er allemaal klaar om naar bed te gaan?
In dit kartonnen boekje vind je op elke pagina een mooie illustratie van dieren die naar bed horen te gaan. In prachtige rijm staat er nog een kort verhaaltje bij. Het is dan ook een prachtig boekje, terwijl je kind aan het tutten is met het bijgeleverd knuffeltje, om voor te lezen als bedverhaaltje.

ISBN: 9789025771300

Het Grote boek van Kleine beestjes

In dit grote, dikke boek vind je maar liefst vier Eric Carle klassiekers om met het hele gezin van te genieten. In deze bundel staan:

  • De spin die het te druk had
  • De Knappe Kniptor
  • De Krekel die niet tsjirpen kon
  • Het eenzame vuurvliegje

Op Thuisleven hebben we al eerder aandacht besteed aan Rupsje Nooitgenoeg boeken.

Lees ook:

Welk verhaal ga jij als eerste lezen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics