De leukste 1 april grappen van 2022
Thuisleven.com > Overige feesten > Een selectie 1 april grappen uit 2022.

Een selectie 1 april grappen uit 2022.

Morgen is het 1 april. Wellicht ben je al voor de gek gehouden op Social Media of in je omgeving met een goede grap. Daarom delen we vandaag nog even snel de 1 april grappen van 2022. Bekijk ze aandachtig en wie weet kun jij er nog wat van leren… En om gewoon even lekker te lachen of om inspiratie op te doen kun je de beste 1 april grappen van 2018, 2019 en 2021 ook bekijken. In 2020 kozen verschillende bedrijven ervoor om dat jaar vanwege corona geen 1-aprilgrap uit te halen. Vorig jaar speelde de uitbraak van de oorlog in Oekraïne ook een grote rol.

Boermarke komt met yoghurt uit blik.

Neem vanaf heden je yoghurt en vla overal mee naar toe, in blik. Boermarke blikt met dit product vooruit. Want wie wil er nu geen Festivla op een festival?

1 april grap van Boermarke yoghurt en vla uit blik.
Yoghurt en vla uit blik.

NIEUW OP DUINRELL: Gebøkkenløcht-bløzer

Het Tikibad in Duinrell heeft een Noorse uitvinding voor in het tropische zwembad. Je hebt geen handdoek meer nodig want de Gebøkkenløcht-bløzer blaast iedereen droog.

Gebøkkenløcht-bløzer

Nieuw bij Hema, de binnenstebuiten boxershorts.

Deze binnenstebuiten boxershort kan je twee dagen dragen. Het is gemaakt van revolutionair reversible bamboe-biokatoen. Dat scheelt enorm in de wekelijkse was en is dus veel beter voor het milieu.

Hema binnenstebuiten boxershort.

Introductie van flitspalen op fietspaden.

Van Raam fietsen biedt een oplossing voor de fietsers die niet geflitst willen worden. Deze innovatieve snelheidsbeperkende oplossing is uit te testen op de fietstestbaan in Varsseveld.

Per 1 april 2022 zouden er flitspalen op fietspaden geplaatst worden.

Trouwen als een echt ANWB-stel.

Deze 1 april grap spreekt echt tot mijn verbeelding. Ik ben namelijk de trotse bezitter van een ANWB pak. Voor de ware ANWB stelletjes wordt een passende (en gele) trouwoutfit aangeboden. #ANWBstelletjes

1 april grap voor alle ANWB-stelletjes een trouwoutfit.
ANWB trouwoutfit.

De LEGO Maxifigure.

Lego introduceert een exacte replica van het Lego poppetje, maar dan op levensechte grootte. Een waar collectorsitem voor alle Lego fans.

De LEGO Maxifigure.

Lees ook:

Welke 1 april grap ga jij dit jaar uithalen en bij wie?

Bron afbeeldingen: Boermarke, ANWB, Hema.

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

2 reacties