Een mooie herinnering aan een vakantie op canvas
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > Een mooie herinnering aan een vakantie op canvas

Een mooie herinnering aan een vakantie op canvas

Onze vakantie van afgelopen jaar naar Rome was toch wel het hoogtepunt van vakanties bij de kinderen. Nog nooit eerder hadden ze gevlogen en nog nooit eerder hadden ze zoveel (oude) trekpleisters gezien in één stad. Van het beroemde Colosseum tot aan de vermeende voetsporen van Jezus. Zo’n beetje alles wat we konden zien hebben we gezien in onze bezoektijd van 11 dagen. Gemiddeld liepen wij zo’n 18 kilometer per dag om alles ook goed te kunnen bewonderen. Dankzij een goede planning en een hoop flexibiliteit hebben wij zo ook ellende lange wachtrijen kunnen voorkomen. De langste wachttijd nu was slechts 15 min. wachten bij het Colosseum en dat inclusief het kopen van een kaartje. Wie doet ons dat nou na in het hoogseizoen?

Colosseum en Forum Romanum op canvas

Zoals je merkt is dat toch wel een vakantie geweest waar we heel veel plezier uit hebben gehaald. Met onze camera op hand hebben we hier ook de nodige zaken van vastgelegd en bij thuiskomst besloot ik daar iets mee te doen. Zo heb ik een foto af laten drukken op Canvas en die hangt nu bij ons boven in de gang.
Elke keer weer als ik nu boven kom word ik herinnerd aan de leuke tijd in Rome. Bewust heb ik voor een foto gekozen die niet zo standaard is. Zo zie je op de foto het Colosseum op de achtergrond maar ook een gedeelte van het oude Forum Romanum, restaurants en de natuur. Zo is er heel veel groen te zien, aangezien we de foto hebben genomen vanaf het Piazza Venezia. Een echte aanrader om een bezoekje aan te brengen. Niet alleen is het bezoekje gratis (niet alle gedeelten overigens) je hebt ook een prachtig uitzicht over het Forum Romanum en de andere stads gedeeltes.

Een mooie herinnering aan een vakantie op canvas

Afijn na het bestellen van het canvas een paar dagen ontvang ik het pakket heel netjes en zeer goed verpakt. Natuurlijk kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en pak het geheel, voorzichtig uit. Wat mij gelijk op valt zijn de mooie frisse en heldere kleuren. Maar ook de scherpe details zijn goed overgebracht op het canvas. Iets wat ik niet echt had verwacht. Kortom ik ben er heel blij mee.

Lees ook:

Wat zou jij graag willen met je foto’s?

* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaren ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Op de één of andere manier komt het er maar niet van om fotoboeken te maken. Ik heb nog zo veel foto’s waar ik nog niets mee heb gedaan…. Maar een paar mooie canvassen heb ik zeker al hangen!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics