Een Dooky kussenset, niet alleen voor de looks!
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Thuis & Veiligheid > Een Dooky kussenset, niet alleen voor de looks!

Een Dooky kussenset, niet alleen voor de looks!

Een kussenset voor de Stokke Tripp Trapp kinderstoel is een handige en praktische accessoire voor ouders en kinderen. Het biedt verschillende voordelen voor zowel de ouder als het kind. In dit artikel zullen we de voordelen van een kussenset voor de Stokke Tripp Trapp bespreken en ons specifiek richten op de Tripp Trapp kussenset met de romantische bladerenprint van Dooky.

Comfortabel zitten

Een van de grootste voordelen van een kussenset voor de Stokke Tripp Trapp is dat het comfortabeler is om op te zitten. De harde zitting van de kinderstoel kan ongemakkelijk zijn voor het kind en kan leiden tot huilen en onrust tijdens het eten of spelen. De kussenset zorgt voor een zachte en comfortabele zitting, wat het zitten in de kinderstoel aangenamer maakt voor het kind.

Veiligheid

Een ander voordeel van een kussenset voor de Stokke Tripp Trapp is dat het de veiligheid van het kind vergroot. De kussenset zorgt ervoor dat het kind niet kan wegglijden en dat het goed op zijn plaats blijft zitten. Dit is vooral belangrijk tijdens het eten, wanneer het kind in de kinderstoel moet blijven zitten.

Stijlvol design

Een kussenset voor de Stokke Tripp Trapp is niet alleen praktisch, maar kan ook bijdragen aan de stijlvolle uitstraling van de kinderstoel. Original Dooky heeft bijvoorbeeld een kussenset met een romantische bladerenprint in het zwart. Deze print is tijdloos en past bij verschillende interieurstijlen. Zo kan de kinderstoel er niet alleen comfortabel en veilig uitzien, maar ook nog eens mooi en stijlvol.

Makkelijk schoon te maken

Een ander voordeel van de Tripp Trapp kussenset van Original Dooky is dat het makkelijk schoon te maken is. De hoes kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen worden in de wasmachine. Dit is handig voor ouders, omdat kinderen vaak knoeien tijdens het eten. De kussenset kan zo makkelijk schoon worden gehouden en blijft er altijd netjes uitzien.

Een Dooky kussenset, niet alleen voor de looks!

Wat vinden wij ervan?

Een kussenset voor de Stokke Tripp Trapp kinderstoel biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor comfort, veiligheid en een stijlvolle uitstraling van de kinderstoel. De Tripp Trapp kussenset met de romantische bladerenprint van Dooky is niet alleen een mooie keuze, maar ook een comfortabel en veilige keuze. En het beste van alles is natuurlijk dat hij makkelijk schoon te maken is. Je haalt hem namelijk van de stoel af en wast het in de wasmachine (gewoon met de blauwe was). Wel zo handig met baby’s die wel eens knoeien of dreumessen, peuters en kleuters die alles zel-luf kunnen (maar toch niet).

Lees ook:

Welke kinderstoel hebben jullie?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review/recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics