Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Vervoer > Auto > Dooky Seat Cover groep 0+

Dooky Seat Cover groep 0+

Dooky autostoelhoes

Wat een super mooie hoes mocht ik ontvangen van Dooky voor onze maxi-cosi. Deze Dooky Seat Cover 0+ is geschikt voor autostoelen groep 0+ met zowel driepuntsgordels als vijfpuntsgordels.

Vanaf het moment dat ik deze print met grey leaves had gezien was ik al verliefd op deze hoes geworden. Aangezien onze zoon in de herfst geboren zal gaan worden, vond ik de leaves print heel toepasselijk en het leek mij ook een fijn printje met betrekking tot de grijzige kleur om makkelijk te wassen en niet direct alle kleine spuugvlekjes op te gaan zien.
Natuurlijk is er voor ieder wat wils en zijn er verschillende printjes verkrijgbaar.
De Dooky Seat Cover 1+ voor onze autostoel groep 1, heb ik bijvoorbeeld in de Black Feather print.

Pasvorm Autostoel hoes groep 0+

Dooky seat cover

Waar ik bij andere stoelhoezen voor de maxi-cosi zo mijn twijfels had over de pasvorm en het nooit helemaal mooi aansloot, overtrof Dooky mijn verwachtingen.
De stof is soepel en elastisch en sluit mooi aan op onze autostoel groep 0(in ons geval de maxi-cosi pebble plus). Zowel bij de bevestigingspunten van de gordels als rondom de autostoel valt de stof heel mooi op zijn plaats. Wat ik vooral geweldig vind zijn de ‘uitsparingen” waar de 2 uitstekende delen aan de voorzijde doorheen passen en de doek hierdoor ook nog mooier op zijn plaats valt. Ook onder het ronde deel aan de zijkant, waarmee je de beugel omhoog of plat kunt zetten, bevat een extra bevestigingsriempje waardoor het ook op dit deel extra  goed bevestigd blijft en je verschuivingen van de hoes tegengaat.

Eindoordeel

Het totaal plaatje ziet er in mijn ogen schitterend uit en ik kan niet wachten tot we onze baby boy hierin mogen gaan vervoeren, zodra hij geboren is.
Een stoelhoes die mijn verwachtingen overtrof en waarde voor zijn geld biedt.

Lees ook:

Hoe vervoer jij je kinderen in stijl?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Marion Poeste

Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Bij ons thuis draait het allemaal om lactosevrij eten in verband met lactose intolerantie

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics