Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Zwangerschap & Baby > Mijn kraamcadeaus van Kus Terug

Mijn kraamcadeaus van Kus Terug

Afgelopen december werd ons gezin uitgebreid met een derde dochter. Wat een rijkdom! Wij zijn enorm blij en trots met ons kleine meisje. Ook haar twee grote zussen zijn maar wat trots. Bij elk kraambezoek laten de meiden, uiteraard met een grote glimlach op hun gezicht, vol trots hun zusje zien. En de cadeaus die het kraambezoek meeneemt, worden enthousiast door ze opengemaakt. Wat zijn we al verwend met mooie kraamcadeaus. Toch miste ik zelf een gepersonaliseerd kraamcadeautje. Bij de geboorte van onze twee andere kinderen hebben we gepersonaliseerde kraamcadeaus gekregen. En dit keer niet. Ik vind zulke kraamcadeaus wel erg leuk. Het staat niet alleen leuk op de babykamer, maar het is ook een mooie herinnering voor later. Voor ons newbornmeisje ging ik op zoek en kwam ik terecht bij Kus Terug waar veel keus is. Overigens kun je hier niet alleen terecht voor kraamcadeaus, maar voor veel meer. Lees je mee?

Kus terug

Wat een keus aan producten heeft Kus Terug. Cadeaus voor mannen, vrouwen en kinderen. Van invulboeken tot sieraden, en van een babypakje tot een geboorteshirt. Zoek je nog een kraamcadeau? Of een Valentijns cadeau? Of wil je jezelf blij maken met een moeder en dochter sieraad? Kus Terug heeft het en kan het nog persoonlijker maken door een leuke tekst.

Mijn keuze voor een gepersonaliseerd kraamcadeau

Als je nog niet goed weet wat je wilt geven of wat je wilt vragen, dan kan het kiezen van kraamcadeaus best lastig zijn. Stiekem had ik gehoopt dat wij als kraamcadeau een geboortetoren mochten krijgen. Deze heb ik zelf al wel eens als kraamcadeau weggegeven en ben er al lang verliefd op. Omdat we deze niet hadden gehad was ik ook erg blij om te zien dat Kus Terug verschillende soorten had. Ze hebben drie opties: geboortetoren, geboortepiramide en geboorteblokken.

Een geboortetoren, geboortepiramide en geboorteblokken

De geboortepiramide was voor mij een nieuw product. De andere twee kende ik al, daarom besloot ik om voor ons meisje een geboortepiramide te bestellen. Het leuke van zo’n piramide vind ik de persoonlijke gegevens die erop komen te staan. Hierbij kun je ook nog eens kiezen uit verschillende tekstkleuren. Ik ben uiteindelijk voor zwart gegaan omdat ik dit het mooiste vindt in combinatie met de kleuren op de babykamer. Ook kun je nog een keuze maken voor een afbeelding bij de naam van het kindje, je kunt kiezen uit een hartje of een ster. Nadat je deze keuzes hebt aangevinkt, geef je nog de persoonlijke gegevens door die je op de toren wilt hebben. De achternaam vond ik niet belangrijk om deze er ook op te hebben, die heb ik achterwege gelaten. Wel leek het mij leuk om i.p.v. een hartje twee hartjes af te laten beelden bij de naam van onze dochter. Ik heb gevraagd of dit kon en die mogelijkheid was er. Super! Als je alles hebt doorgegeven en hebt betaald is het wachten op de postbode.

Cadeau voor de kersverse mama

Tja, en als je dan gaat snuffelen op zo’n site kom je natuurlijk nog veel meer leuks tegen. Zo zijn er ook mooie sieraden te vinden. Oorbellen, kettinkjes, armbandjes en zelf moeder-dochtersieraden. Je kunt ze ook persoonlijk maken door er iets in te laten graveren. Ik koop zelden wat voor mijzelf, en kon het nu niet laten. Ik kocht dit armbandje Kusterug.nl in het zilver. Op de ene kant heb ik de drie namen van onze dochters laten graveren en aan de binnenkant de naam van mijn man en van mij. Zo draag ik ons gezin altijd bij mij. Ik ben hier zo blij mee! Uiteraard hoef je niet beide kanten te laten graveren. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt. En door de mogelijkheid van gravering kan je een sieraad persoonlijk maken.

Service Kus Terug

Nadat je de bestelling hebt doorgevoerd en je de betaling hebt afgerond is het wachten. Overigens ging de betaling heel makkelijk met iDEAL. Het armbandje was er heel snel, met twee dagen kon ik al trots rondlopen met een prachtig sieraad om mijn pols. Het armbandje werd geleverd in een mooi doosje, wat weer goed verpakt zat in een bubbeltjesenvelop. De gravering zit er goed en strak op.
Op de geboortepiramide moesten we iets langer wachten. Op de site las ik al dat de levertijd 4-8 dagen was. Goed en leuk verpakt kwam de toren ook binnen. Missie bij Kus Terug was geslaagd. Beide cadeaus zijn binnen en wat zijn ze mooi! Het is zeker een aanrader om wat te bestellen bij Kus Terug. De service is goed. Wanneer je iets bijzonders wilt en die mogelijkheid staat er niet bij, schroom dan niet om contact met ze op te nemen. Zo ben ik echt blij met het extra hartje op de geboortepiramide. Deze mogelijkheid stond er niet bij, maar het kon dus wel. Bij het zilveren armbandje werd er ook een schoonmaakdoekje bijgeleverd. Handig! De gravering ziet er ook mooi uit, alles wat ik erop wilde is erop gekomen. Een prachtig sieraad met de namen van ons gezin. Ben er onwijs blij mee!
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics