Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Hoera! Welkom baby Bobby!

Hoera! Welkom baby Bobby!

Afgelopen december werd ons gezin uitgebreid met een derde dochter. Inmiddels is ons gezin weer uitgebreid, dit keer door de komst van baby Bobby. Wat zijn onze meiden blij. Eindelijk een broertje! Bobby werd met open armen ontvangen, geknuffeld en al vrij snel in bad gedaan. Want baby Bobby is een babypop van Vtech en speciaal gemaakt om mee te nemen in bad.

Babypop Bobby

Bobby is een babypop uit de serie Little Love van Vtech. Speciaal gemaakt om mee te nemen in bad of onder de douche. De sensor in het lijfje zorgt ervoor dat Bobby op het water reageert. Bobby weet wanneer hij in het water zit of niet. Wanneer je ook nog eens op zijn buikje drukt, krijg je grappige geluidjes, leuke zinnen of liedjes te horen. Babypop Bobby wordt geleverd met een onderbroekje, bad cape en een douchekop. Deze douchekop dompel je onder in het water en begint vanzelf te sproeien. Je hoeft alleen de kop boven Bobby te houden en je kind kan beginnen met het wassen van Bobby. De pop kun je instellen op de mama- of papa speelstand.

Wat vinden de kinderen van Bobby gaat in bad?

Bobby werd enthousiast ontvangen. Niet alleen omdat hij echt in het water kan, maar ook omdat het een jongetje is. Onze meiden hadden grote lol toen ze er achter kwamen dat er een piemeltje in het onderbroekje verstopt zat. ‘Mam, het is een jongen! Een echte jongen, kom maar eens kijken!’ Je kunt je vast wel voorstellen wat voor gesprek er daarna volgde.

Het is een feest voor de kinderen om Bobby in bad te doen. Het is hun eerste pop die ook echt daadwerkelijk in het water kan en mag. Doordat Bobby verschillende zinnen en geluidjes maakt, is het voor kinderen heel erg leuk om met Bobby te spelen. Badderen met Bobby nodigt uit tot een interactief spel. Wanneer Bobby zegt ‘ik vind het fijn om in bad te gaan’ reageert de kleuter met: ‘ja hé? Het is ook heel fijn en ik ga goed voor je zorgen hoor’. Door te drukken op de buik begint Bobby te praten of te zingen. Er zijn zo’n 30 verschillende geluidjes/zinnen te horen. Het lichtje van het hartje knippert dan mee met het geluid. Het is ook erg leuk dat er een mama en een papa speelstand is. Door middel van een knopje op de achterkant kun je deze stand instellen. Je kind kan een mama of een papa rol innemen, of wanneer er twee kinderen mee spelen kunnen ze beiden een rol nemen.

Handleiding

De badcape die bij Bobby zit vinden onze kinderen wat klein. Ze pakken liever de hydrofiele doeken van hun babyzusje. Het is zo grappig om te zien dat zelfs onze 8-jarige, die niets met poppen heeft, ineens met Bobby gaat spelen.

Af en toe gebeurt het dat het geluid wat minder is. De bijgeleverde handleiding geeft als tip om Bobby even uit te zetten en dan weer aan te zetten. Onze kinderen kwamen er achter dat Bobby even op zijn zij houden ook kan helpen. Ondanks dat dit af en toe gebeurt, blijven de kinderen het badderen met Bobby geweldig vinden.

Bobby gaat in bad – Vtech Little Love.

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics