Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Vervoer > Auto > Dooky Seat Cover groep 1 autostoelhoes

Dooky Seat Cover groep 1 autostoelhoes

Dooky

De Dooky Seat Cover 1 is een autostoelhoes geschikt voor autostoeltjes uit groep 1, zowel met als zonder hoofdsteun. In de verpakking vindt je de hoes voor de hoofdsteun / verkleiner en de grote hoes die over het autostoeltje heen gaat. Het is een zachte katoenen stof en kan gewoon in de wasmachine gewassen worden.
Ik heb gekozen voor de Black Feather versie, omdat ik het printje erg leuk vond en ook neutraal zodat hij zowel voor onze dochter nu als later voor de tweede te gebruiken is in de autostoel.
Maar er zijn natuurlijk veel meer versies verkrijgbaar, zoals de Grey leaves, waarvan ik ook de cover groep 0, voor de maxi-cosi van heb.

Bevestigen Dooky Seat Cover groep 1 autostoelhoes

Wij hebben zelf een autostoelgroep 1 van maxi-cosi, de 2way pearl; waar ik deze hoes bij heb uitgetest.
Bij deze seat cover zat een korte gebruiksaanwijzing, die ik zo eigenwijs als ik was pas later ging bekijken toen ik er niet direct uit kwam met de hoes voor de hoofdsteun. Bij eerdere hoezen had ik  gewoon 1 geheel die je over de stoel heen trok, maar ik moet toegeven dit ziet er wel een heel stuk mooier uit met een aparte hoes voor hoofdverkleiner. Ook het bevestigen is heel simpel, door eerst de hoes voor de hoofdverkleiner eroverheen te trekken, de flap naar beneden  te laten hangen en daarover heen trek je in z’n geheel de complete hoes.

Resultaat

Dooky seat coverDoor de soepele en mee te rekken stof viel deze cover heel mooi over het autostoeltje heen en blijft alles goed op z’n plaats. Ik ben er zeer tevreden mee. Een handige, goed zittende en stijlvolle autostoelhoes van Dooky.

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Marion Poeste

Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Bij ons thuis draait het allemaal om lactosevrij eten in verband met lactose intolerantie

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics