Draag unieke sjaals van MoreThanHip voor een stijlvolle look.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Draag unieke sjaals van MoreThanHip voor een stijlvolle look

Draag unieke sjaals van MoreThanHip voor een stijlvolle look

Sjaals zijn niet alleen voor oude mensen! Draag unieke sjaals van MoreThanHip en laat iedereen weten dat je modebewust en stijlvol bent. Een sjaal is het perfecte accessoire om je outfit mee op te fleuren. Of je nu een basic t-shirt en jeans aan hebt of een chic jurkje, met een sjaal kun je altijd een unieke touch toevoegen aan je outfit.

Kies voor een kleurrijke sjaal als je outfit wat extra uitstraling kan gebruiken, of ga voor een rustige, effen sjaal als je outfit al wat drukker is. Een sjaal is ook leuk om te dragen als je iets meer wilt verbergen, zoals een onregelmatige haardos of een onvolmaakt figuur.

Draag je sjaal met een leuk en origineel knoopje om hem dicht te houden, of laat hem losjes hangen voor een nonchalante look. Wil je eens iets anders, kijk dan op internet voor andere draagmethodes. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Unieke sjaal van MoreThanHip

De MoreThanHip sjaals zijn ontworpen om je een unieke uitstraling te geven. Dat zie je en dat ervaar je! De sjaals zijn namelijk van bamboe. Bamboe houdt je heerlijk warm en zorgt voor die mooie, luxe uitstraling, het wordt niet voor niets vaak vergeleken met katoen.

Wat betreft de look & feel kun je zeggen dat bamboe voor katoen is, wat cashmere is voor wol: een zachter en luxueuzer gevoel. Maar dan zonder dierlijke materialen, dus ‘vegan cashmere’ vindt MoreThanHip heel toepasselijk.

Daarnaast hebben de sjaals nog wat fijne eigenschappen:

  • De unieke sjaals zijn hypoallergeen en jeuken niet.
  • Bamboe sjaals blijven langer mooi en gaat langer mee.
  • Twee typen bamboe sjaals: smal en breed.

Daarnaast vind je het vast leuk om te weten dat de sjaals zijn vernoemd naar de reuzenpanda’s WuWen (de moeder) en FanXing (de baby) in Ouwehands Dierenpark.

Duurzame keus

Naast alle positieve voordelen van hierboven is er nog een extra groot voordeel. De unieke sjaals van MoreThanHip zijn namelijk een duurzamere keuze. Door het dragen van een sjaal zal je het een stuk warmer hebben waardoor de verwarming een graad lager kan. Maar dat is niet het enige, bamboe zelf heeft namelijk ook een aantal voordelen voor het milieu- en klimaatvriendelijkheid. Zo is bamboe snelgroeiend, zonder extra water en pesticiden. Daarnaast neemt bamboe vijf keer meer CO2 op uit de lucht en produceert het 35% meer zuurstof dan hetzelfde volume hardhoutbomen. Het is dan ook een ideaal gewas voor een duurzame toekomst.

Lees ook:

Hoe draag jij graag een sjaal?

#samenwerking

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics