Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Reizen / onderweg > Draadloze oplader voor in je auto

Draadloze oplader voor in je auto

Draadloos opladen in de auto is reuzegemakkelijk. Je zet je smartphone op de houder en het opladen begint. De nieuwe draadloze lader van Grixx laadt alle Qi-compatibel smartphones op. Installeren is heel eenvoudig: je klikt de autohouder in het ventilatierooster van je auto en je bent klaar voor veel gemak.

Draadloze oplader

Qi is de standaard voor het draadloos opladen van je smartphone. Je plaatst je toestel op de Grixx Wireless Car Charger Mount en opladen gaat vanzelf. Om de laadfunctie te gebruiken moet de Wireless Car Charger Mount met de bijgeleverde micro-usb-kabel op een usb-autolader worden aangesloten. Laadt standaard op 5 watt, maar kan tot twee keer sneller laden in combinatie met een snellader.

Informatie

De Grixx Wireless Car Charger Mount is geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones en verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. De oplader wordt geleverd met een micro-usb-oplaadkabel. Consumentenadviesprijs € 39,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

Over Grixx

Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires en biedt een volledig assortiment op het gebied van opladen, beschermen en audio.

Lees ook:

Hebben jullie een draadloze oplader?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

54 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics