Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Draadloze oplader voor in je auto.

Draadloze oplader voor in je auto.

Draadloos opladen in de auto is reuzegemakkelijk. Je zet je smartphone op de houder en het opladen begint. De nieuwe draadloze lader van Grixx laadt alle Qi-compatibel smartphones op. Installeren is heel eenvoudig: je klikt de autohouder in het ventilatierooster van je auto en je bent klaar voor veel gemak.

Draadloze oplader.

Qi is de standaard voor het draadloos opladen van je smartphone. Je plaatst je toestel op de Grixx Wireless Car Charger Mount en opladen gaat vanzelf. Om de laadfunctie te gebruiken moet de Wireless Car Charger Mount met de bijgeleverde micro-usb-kabel op een usb-autolader worden aangesloten. Laadt standaard op 5 watt, maar kan tot twee keer sneller laden in combinatie met een snellader.

Informatie.

De Grixx Wireless Car Charger Mount is geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones en verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. De oplader wordt geleverd met een micro-usb-oplaadkabel. Consumentenadviesprijs € 39,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

Over Grixx.

Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires en biedt een volledig assortiment op het gebied van opladen, beschermen en audio.

Lees ook:

Hebben jullie een draadloze oplader?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

54 reacties