Thuisleven.com > Er op uit > Reizen / onderweg > Draadloze oplader voor in je auto

Draadloze oplader voor in je auto

Draadloos opladen in de auto is reuzegemakkelijk. Je zet je smartphone op de houder en het opladen begint. De nieuwe draadloze lader van Grixx laadt alle Qi-compatibel smartphones op. Installeren is heel eenvoudig: je klikt de autohouder in het ventilatierooster van je auto en je bent klaar voor veel gemak.

Draadloze oplader

Qi is de standaard voor het draadloos opladen van je smartphone. Je plaatst je toestel op de Grixx Wireless Car Charger Mount en opladen gaat vanzelf. Om de laadfunctie te gebruiken moet de Wireless Car Charger Mount met de bijgeleverde micro-usb-kabel op een usb-autolader worden aangesloten. Laadt standaard op 5 watt, maar kan tot twee keer sneller laden in combinatie met een snellader.

Informatie

De Grixx Wireless Car Charger Mount is geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones en verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. De oplader wordt geleverd met een micro-usb-oplaadkabel. Consumentenadviesprijs € 39,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

Over Grixx

Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires en biedt een volledig assortiment op het gebied van opladen, beschermen en audio.

Lees ook:

Hebben jullie een draadloze oplader?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

54 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics