Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > IPhone pakket (usb oplader, lightning kabel, enz.)

IPhone pakket (usb oplader, lightning kabel, enz.)

Toen ik mijn eerste gsm kocht, zat ik in de eerste van de middelbare school. Ik was één van de allereerste op school die überhaupt een gsm had. Nu, een aantal jaren en gsm’s verder, heb ik een iPhone 6s. Volgens mij het eerste exemplaar die ik al langer dan 2 jaar gebruik. Ik denk dat ik hiervoor het hoesje en de screenpotrector moet bedanken. Zij hebben namelijk alle klappen opgevangen van mijn onhandigheid (lees meerdere keren laten vallen). Toch miste ik nog wel wat handige accessoires voor onderweg om het plezier van mijn 6s nog groter te maken. Ben jij benieuwd wat er allemaal in het Iphone pakket zit om mijn geluk compleet te maken?

Inhoud van mijn iPhone pakket:

  • USB Oplader Adapter iPhone 6 6s
  • Apple iPhone 6 6s Lightning Kabel
  • Auto USB Adapter iPhone 6 6s
  • iPhone 6 6s Oortjes EarPods met Remote
  • iPhone 6 6s Sportarmband Zwart

Wat kan ik ermee en waarom juist deze items?

Mijn gsm word heel veel gebruikt, weleens tot ergernis van Tom (vriendlief). Een avondje rustig bankhangen is haast onmogelijk omdat mijn schermpje met regelmaat oplicht. Ik gebruik hem namelijk niet alleen privé maar ook voor Thuisleven en Proteion. Gelukkig accepteert Tom het goed dat ik een bedrijf heb en hier veel tijd in gaat zitten. Aan de andere kant realiseren wij ons ook dat mijn tijden nu eenmaal erg flexibel zijn. Zo werk ik voornamelijk op de momenten dat het even kan.

Je zult begrijpen dat mijn telefoon op de meest vreemde tijden aangeeft dat de accu nog maar 10% is. Erg irritant, zeker als ik onderweg ben. Gelukkig heeft de auto waarin ik rij de mogelijkheid om de auto USB adapter in te pluggen. Zo kan ik zelfs onderweg mijn gsm opladen. Daar had ik dan ook het kabeltje voor nodig en de oplader adapter ligt ook standaard in de auto zodat ik, als ik eens ergens kom waar het mogelijk is, stroom af kan tappen om op te laden.

Hoe zit dat dan met de Sportarmband en de EarPods?

Aangezien wij graag wandelingen maken en ik niet altijd afhankelijk wil zijn van een handtas, maar toch mijn gsm en de ID kaarten bij mij wil houden is een Sportarmband een uitkomst. De oordopjes, oftewel EadPods, zijn weer handig als ik een wandeling alleen maak. Mijn boodschappen doe ik namelijk het liefst lopend. Niet alleen is de winkel te dichtbij om de auto er voor te nemen, ook beweging is belangrijk. Het dragen van de boodschappen tassen zijn weer goed voor de armspieren. Echter als er geld-terug-acties bij specifieke winkels zijn, dan wandel ik met liefde en plezier naar de andere winkel. Meestal is dat zo’n 20 minuten heen en 20 minuten terug. Om het wat gezelliger te maken, vind ik het dan fijn om naar muziek te luisteren. Je zult nu vast en zeker begrijpen waarom ik die EarPods bestelde.

Bij de iPhone zitten toch oordopjes als je ze besteld?

Ja dat zitten ze zeer zeker, echter ben ik erachter gekomen dat ze niet echt wasmachine en droger bestendig zijn… Oeps!

Wat vind ik van de producten?

Ik kan natuurlijk een heel verhaal schrijven over het uiterlijk, maar dat is wat het is. Het zijn neutrale kleuren en juist daarom prima. Ze doen allemaal wat ze moeten doen en de kwaliteit is zoals je verwacht. Kortom ze zijn gewoon goed.

Waarom bestellen bij SmartphoneCases.nl?

Als ik heel eerlijk mag zijn ben ik absoluut geen goede verkoopster. Ik heb voor Mylène gewerkt (een soort Tupperware maar dan van huidverzorgingsproducten). Mijn verkoopcijfers waren niet zo heel erg denderend, de job heb ik dan ook niet lang vol gehouden. Hoe dat komt? Ik vind het heel erg belangrijk om eerlijk te zijn over een product. Is een product goed dan sta ik daar achter en praat ik er graag over, is een product niet goed zal ik dat ook melden.

Kortom een goede verkoopster ben ik niet, maar iemand die een product aanbeveelt (of juist niet) dan weer wel. En juist dat is perfect als je spullen mag reviewen.
Terug naar de vraag ‘waarom bestellen bij SmartPhoneCases.nl?’. Heel simpel het bedrijf heeft goede voorwaarden en is voordelig. Waarom zou je dan ergens anders willen shoppen?

Wat goede voorwaarden op een rij:

  • Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
  • De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.
  • Snelle levering.
  • Goed verpakt.
  • Betalen kan op diverse manieren.

Welk accessoire ontbreekt bij jou?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij review-exemplaren ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics