Thuisleven.com
Ditverzinjeniet.nl – Fred Big Blue Vergiet
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Kookbenodigdheden > Ditverzinjeniet.nl – Fred Big Blue Vergiet

Ditverzinjeniet.nl – Fred Big Blue Vergiet

Kijkt u wel eens naar de voorrondes van Het Beste Idee Van Nederland? In dit programma hebben mensen thuis een probleem en daar hebben ze dé oplossing voor bedacht. Het beste idee van Nederland, vinden ze dan zelf. Tijdens deze voorrondes mogen de kandidaten hun Beste Idee presenteren aan de jury. Uiteindelijk is maar één idee Het Beste Idee van Nederland. Zodra kandidaten hun idee mogen presenteren beginnen ze hun presentatie meestal met de zin: ‘U kent het wel’, en dan volgt het probleem en laten ze daarna de oplossing van het probleem zien.

Afgieten van aardappelen, rijst

Ik heb ook zo’n probleem waar ik bijna elke dag tegenaan loop. U kent het wel! Het afgieten van aardappelen, rijst of pasta waarbij de helft in de gootsteen belandt. Mijn man doet het gewoon met de deksel ietsje scheef op de pan, maar ja, zijn handen zijn ook 2x zo groot dan de mijne, dus gaat het hem ook veel makkelijker af. Maar mij overkomt het nog al eens dat de helft van de pasta of rijst in de wasbak belandt.
‘Maar dan kun je toch een vergiet gebruiken?’, hoor ik u al zeggen. Ja, dat klopt, maar ik vind dat ding te groot voor in mijn vaatwasser en dan moet ik dat weer met de hand afwassen … (smoesjes dus …).

Fred Big Blue vergiet

Totdat ik in de webwinkel van Ditverzinjeniet.nl dit artikel tegenkwam! Dat moet ik hebben, dacht ik! Precies wat ik nodig heb voor het afgieten van mijn aardappelen, pasta of rijst! Snel zette dit ik op het verlanglijstje die ik Ditverzinjeniet.nl mocht sturen. En tot mijn geluk is dit product één van de vier producten die mij werd toegezonden om te testen.

Ditverzinjeniet.nl – Fred Big Blue Vergiet Pas toen ik het product in handen had zag ik pas dat dit vergiet de vorm van een walvis heeft. Dit handige hulpje is dol op water en voorkomt dat je zorgvuldig gekookte eten in de gootsteen beland. Je kan de staart van de walvis vasthouden, terwijl je het lichaam tegen de rand van je pan houdt.

Mijn ervaring

Ik kon niet wachten tot ik kon proberen of dit product nu echt werk! De volgende dag kookte ik aardappelen en bij het afgieten gebruikte ik de walvis. En ja … het werkt zeker! Maar toch is het nog wel een beetje opletten, want als je de pan té ver scheef houdt om af te gieten, floepen de aardappelen boven de walvis langs toch nog in je wasbak. En nog een voordeel; doordat dit een plat artikel is neemt het nauwelijks ruimte in, in je keukenkastje of vaatwasser!

Lees ook:

Voor mij is dit product HET BESTE IDEE VAN NEDERLAND!

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics