Deze 3 bruisende zomermocktails zijn een hit tijdens je volgende etentje.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Alcoholvrije dranken > Deze 3 bruisende zomermocktails zijn een hit tijdens je volgende etentje

Deze 3 bruisende zomermocktails zijn een hit tijdens je volgende etentje

Wanneer de zon zich laat zien, trekt Nederland massaal richting de achtertuin voor een beetje fun in the sun. Wat is een zomer zonder gezellige barbecue of etentje? Leuke, maar vooral verfrissende, drankjes mogen dan ook niet ontbreken. Met deze drie dorstlessende alcoholvrije zomermocktails van SodaStream serveer je niet alleen drankjes die leuk zijn om naar te kijken, maar ook zó lekker dat je ze kan blijven drinken. Zomer in een glas, zelfs als de zon het laat afweten. Pour it up!

The green machine

Schaaf met een schiller een brede, lange sliert af van een komkommer en vouw deze tegen de rand van een longdrinkglas. Doe er ijs bij en schenk daar 30ml SodaStream BIO Frisse Appel soda mix en 15ml citroensap over. Vul als laatst het glas tot de rand met bruiswater. Proost!

Summer orange refresher

Vul een groot glas met ijs en giet er 30ml SodaStream BIO Sinaasappel soda mix en 15ml limoensap bij.
Maak af met bruiswater en garneer met een takje mint en een schijfje sinaasappel. Santé.

Blackcurrant Passion

Doe ijs, een scheutje limoensap en passievruchtpulp (van 1 passievrucht) in een groot glas. Vul aan met
bruiswater en giet er vervolgens nog 45ml SodaStream BIO Zwarte Bes soda mix bij. Maak het drankje af
met een limoentwist en genieten maar.

Deze 3 bruisende zomermocktails zijn een hit tijdens je volgende etentje.

Een fles SodaStream BIO soda mix kost €5,99 en is goed voor 9 liter. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken Klassieke Limonade, Sinaasappel, Frisse Appel en Zwarte Bes. Je koopt ze in de SodaStream webshop.

Lees ook:

Drink jij wel eens zomermocktails?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics