Thuisleven.com
De Smoezels in Ridderland.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > De Smoezels in Ridderland

De Smoezels in Ridderland

“De Smoezels in Ridderland” is een avontuurlijk kinderboek dat jonge lezers zal meenemen op een spannende reis door een fantasiewereld. Het boek is geschreven door Erhard Dietl en de kleurrijke illustraties zijn van de hand van Annette Steinhauer.

De Smoezels in Ridderland

Het verhaal gaat over de Smoezels, een bijzondere familie van monsters die op een vuilnisbelt wonen. Op een dag vinden ze een oude kist waarin een brief zit van een koning uit Ridderland, die hen uitnodigt om op bezoek te komen. De Smoezels besluiten om op het aanbod in te gaan en vertrekken naar Ridderland voor een spannend avontuur.

Wat vinden wij ervan?

Het boek zit boordevol leuke personages en avonturen, die jonge lezers zullen meenemen op een fantasierijke reis door Ridderland. De kleurrijke illustraties brengen de personages tot leven en zullen kinderen zeker aanspreken. Het verhaal is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is makkelijk te begrijpen.

Het boek bevat ook enkele belangrijke lessen, zoals het belang van vriendschap, moed en doorzettingsvermogen. Dit maakt het boek niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam voor jonge lezers. Het is dan ook een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een leuk boek voor hun kinderen.

Al met al is “De Smoezels in Ridderland” een fantastisch kinderboek dat jonge lezers zal meenemen op een avontuurlijke reis door een fantasiewereld. Het verhaal is spannend en boeiend, en de kleurrijke illustraties maken het boek helemaal af.

Informatie

De Smoezels in Ridderland
Auteur: Erhard Dietl
Illustraties: Annette Steinhauer
ISBN: 9789051168938
Uitgever: De Vier Windstreken

Lees ook:

Heb jij al eens een boek gelezen van De Smoezels?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics