De Smoezels in Ridderland.

De Smoezels in Ridderland.

“De Smoezels in Ridderland” is een avontuurlijk kinderboek dat jonge lezers zal meenemen op een spannende reis door een fantasiewereld. Het boek is geschreven door Erhard Dietl en de kleurrijke illustraties zijn van de hand van Annette Steinhauer.

De Smoezels in Ridderland.

Het verhaal gaat over de Smoezels, een bijzondere familie van monsters die op een vuilnisbelt wonen. Op een dag vinden ze een oude kist waarin een brief zit van een koning uit Ridderland, die hen uitnodigt om op bezoek te komen. De Smoezels besluiten om op het aanbod in te gaan en vertrekken naar Ridderland voor een spannend avontuur.

Wat vinden wij ervan?

Het boek zit boordevol leuke personages en avonturen, die jonge lezers zullen meenemen op een fantasierijke reis door Ridderland. De kleurrijke illustraties brengen de personages tot leven en zullen kinderen zeker aanspreken. Het verhaal is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is makkelijk te begrijpen.

Het boek bevat ook enkele belangrijke lessen, zoals het belang van vriendschap, moed en doorzettingsvermogen. Dit maakt het boek niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam voor jonge lezers. Het is dan ook een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een leuk boek voor hun kinderen.

Al met al is “De Smoezels in Ridderland” een fantastisch kinderboek dat jonge lezers zal meenemen op een avontuurlijke reis door een fantasiewereld. Het verhaal is spannend en boeiend, en de kleurrijke illustraties maken het boek helemaal af.

Informatie.

De Smoezels in Ridderland.
Auteur: Erhard Dietl.
Illustraties: Annette Steinhauer.
ISBN: 9789051168938.
Uitgever: De Vier Windstreken.

Lees ook:

Heb jij al eens een boek gelezen van De Smoezels?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

8 reacties