De Smoezels in Ridderland.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > De Smoezels in Ridderland

De Smoezels in Ridderland

“De Smoezels in Ridderland” is een avontuurlijk kinderboek dat jonge lezers zal meenemen op een spannende reis door een fantasiewereld. Het boek is geschreven door Erhard Dietl en de kleurrijke illustraties zijn van de hand van Annette Steinhauer.

De Smoezels in Ridderland

Het verhaal gaat over de Smoezels, een bijzondere familie van monsters die op een vuilnisbelt wonen. Op een dag vinden ze een oude kist waarin een brief zit van een koning uit Ridderland, die hen uitnodigt om op bezoek te komen. De Smoezels besluiten om op het aanbod in te gaan en vertrekken naar Ridderland voor een spannend avontuur.

Wat vinden wij ervan?

Het boek zit boordevol leuke personages en avonturen, die jonge lezers zullen meenemen op een fantasierijke reis door Ridderland. De kleurrijke illustraties brengen de personages tot leven en zullen kinderen zeker aanspreken. Het verhaal is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is makkelijk te begrijpen.

Het boek bevat ook enkele belangrijke lessen, zoals het belang van vriendschap, moed en doorzettingsvermogen. Dit maakt het boek niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam voor jonge lezers. Het is dan ook een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een leuk boek voor hun kinderen.

Al met al is “De Smoezels in Ridderland” een fantastisch kinderboek dat jonge lezers zal meenemen op een avontuurlijke reis door een fantasiewereld. Het verhaal is spannend en boeiend, en de kleurrijke illustraties maken het boek helemaal af.

Informatie

De Smoezels in Ridderland
Auteur: Erhard Dietl
Illustraties: Annette Steinhauer
ISBN: 9789051168938
Uitgever: De Vier Windstreken

Lees ook:

Heb jij al eens een boek gelezen van De Smoezels?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics