Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Drama > Capone vertelt het verhaal van de Amerikaanse gangster

Capone vertelt het verhaal van de Amerikaanse gangster

Er is weer een nieuwe film verschenen: Al Capone is op vrije voeten na tien jaar in de gevangenis te hebben gezeten. De 47-jarige Capone begint te lijden aan dementie en zijn gewelddadige verleden laat hem niet meer met rust.

Al Capone

Capone vertelt het verhaal van de Amerikaanse gangster Al Capone (Tom Hardy) in zijn laatste maanden. Nu hij op vrije voeten is na zijn celstraf van tien jaar te hebben uitgezeten, begint de 47-jarige Capone te lijden aan dementie. Zijn gewelddadige verleden laat hem niet met rust en steeds meer verteert de ziekte zijn geest. Hij zal uiteindelijk sterven in 1947, op slechts 48-jarige leeftijd.

Informatie

Acteurs: Matt Dillon, Kyle MacLachlan, Linda Cardellini, Tom Hardy.
Regisseur: Josh Trank.
Speelduur: 103 minuten.
Filmgenre: Biopic, Drama, Misdaad.
EAN: 9789461877376.
Land: Verenigde Staten.
Productie jaar: 2020.
Kijkwijzer leeftijd: 12.

Vanaf 28 oktober op DVD en Blu-ray verkrijgbaar en te zien op Pathe Thuis.

Lees ook:

Ken jij het verhaal van al? Of ga je de film kijken om meer te weten te komen over hem?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

23 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics